1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sokakta kalan anne köpek belediyeye sığındı!
Sokakta kalan anne köpek belediyeye sığındı!

Sokakta kalan anne köpek belediyeye sığındı!

Ardeşen'de yeni doğum yapan anne köpek ve 8 yavrusuna belediye kucak açtı...

A+A-

SALİH NAVDAR
Kış ayında havalarında iyice soğumasından dolayı barınacak yer arayan anne köpek, yeni doğmuş sekiz yavrusuyla birlikte Ardeşen Belediyesine sığındı.

kop3-003.jpg

Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in talimatı üzerine anne köpek ve sekiz yavrusuna Belediye Binasının bodrum katında sıcak bir yuva kuruldu ve yiyecek temin edildi.

kop2-007.jpg

Başkan Hakan Gültekin Ardeşen Belediyesinin bu gibi örnek çalışmalara geçmişte de imza atmış bir belediye olduğunu ifade ederek, “Sokak hayvanlarına karşı başlattığımız bir çalışmada ilçe genelinde belli noktalara kedi ve köpekler için yemlik ve sulukları monte ettirerek sokak hayvanlarının düzenli şekilde beslenmeleri adına da yem dağılımı yaptırmaktayız. Bugün ise çok daha farklı bir manzara ile karşı karşıyayız. Soğuk kış günlerinde dünyaya getirdiği sekiz yavrusu ile sokakta yaşam mücadelesi veren bir anne köpeğe Ardeşen Belediyesi olarak sıcak bir yuva sağladık.” dedi.

kop4-003.jpg

kop1-008.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum