1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Son dakikaya kadar çarpışacağız. Gerisi Takdir-i İlahi
Son dakikaya kadar çarpışacağız. Gerisi Takdir-i İlahi

Son dakikaya kadar çarpışacağız. Gerisi Takdir-i İlahi

Kritik maçta Kırklarelispor'u mağlup duruma düşmesine rağmen yenerek kümede kalma inancını ortaya koyan Pazarspor'da, Teknik Direktör Şevki Tonyalı, son dakikaya kadar savaşacaklarını söyledi.

A+A-

Pazarspor’da bugün ligin güçlü ekiplerinden Kırklarelispor karşısında alınan 2-1'lik galibiyet camiayı kümede kalma adına umutlandırdı.

sevkitonyali2-001.jpg

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, herkesin umudunu kaybettiği noktada; futbolcular, camia ve teknik heyet olarak üstün bir inançla mücadeleye devam ettiklerini ve bunun karşılığını da almaya başladıklarını söyledi.

Ligde 1 maç eksikle mücadeleyi sürdürdüklerini söyleyen Tonyalı, bugün alınan galibiyetin, kendileri için çıkışın önemli bir başlangıcı olduğunu söyledi.

Önlerinde 15 günlük önemli bir periyot olduğunun altını çizen Tonyalı, “Biz çalışacağız, didineceğiz, uğraşacağız; son damlasına kadar. Gerisi takdiri ilahi.” ifadelerini kullandı.

sevkitonyali1-001.jpg

İşte Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı’nın o açıklamaları:

“BU MAÇI ALACAĞIMIZA DAİR İNANCIMIZ TAVAN YAPMIŞTI”

“Çok ihtiyacımız olan bir maçı, özellikle geriden gelerek kazanmak gerçekten takdire şayan. Son haftalarda hep öne geçip kaybediyorduk. Bu maç artık öne de geçsek, geri de düşsek telafisi olmayan bir maç hüviyetindeydi. Tabii ki her şey bitmiş değil. Bu maç olmak ya da olmamak adına çok çok önemliydi. Ben bunca yıl antrenörlük, teknik direktörlük yaptım. Bu maçı alacağımıza dair kendim ve futbolcularımın inancı bu kadar tavan yapmamıştı. Samimiyetle söylüyorum; kim ne derse desin. Yani hafta içerisindeki o çalışma temposu, özveri ve istekler; tamamen maçı kazanma adına odaklanmış bütün çalışmalarımız, sadece bu maçı kazanma adınaydı. “

“BU GALİBİYETLE ÖZGÜVENİMİZ PEKİŞTİ”

“Bu maçı kazanmamız; hem içeride oynadığımız özellikle 2. yarıda oynadığımız oyun itibariyle de rakiplerimize gözdağı verme adına, hem de bizim gün geçtikçe, haftalar geçtikçe kendimize tekrar güven gelmesi adına çok çok önemliydi. O açıdan da çok fazla abartıya girmeden, çok fazla sevinmeden, çok fazla abartmadan sevincimizi mutlaka bu akşam yaşayacağız bu sevinci ama yarından itibaren tekrar önümüzde bir Fethiye maçı var. Madem bir yola girdik, biz bu ligde kalmak için elimizden ne geliyorsa Allah’ın izniyle bütün mücadelemizi, bütün savaşımızı vereceğiz. Bunun da başlangıcı Kırklareli maçıydı. Bunu aldık. Savaşan cengâver arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum. Pazar halkına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

“ZOR BİR PERİYODA GİRİLİYOR”

“Şu anda 15 günde 5 maçımız var. Cuma günü Fethiye deplasmanına çıkacağız. Geliyoruz Salı günü Ordu’da erteleme maçımızı Orduspor ile oynuyoruz. Tekrar İstanbulspor ile evimizde oynuyoruz. Yani bayağı bir zor süreç var önümüzde. 10-15 günlük periyotta sürekli bir maç trafiğimiz olacak. Dediğimiz gibi bizim için çok ama çok önemli olan bu maçtı. Bu maçı geriden gelip de lehimize çevirebiliyorsak; önümüzde Ordu imiş, Fethiye imiş, İstanbulspor maçıymış vesaire derken bunların da üstesinden geleceğimize olan inancım tam. Onun için çalışmalarımızı var gücümüzle devam ettireceğiz. Biz çalışacağız, didineceğiz, uğraşacağız; son damlasına kadar. Gerisi takdiri ilahi.”

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum