1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Soylu Pazar'da: Sırtını teröre dayayanlara 4 duvar verdik!
Soylu Pazar'da: Sırtını teröre dayayanlara 4 duvar verdik!

Soylu Pazar'da: Sırtını teröre dayayanlara 4 duvar verdik!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Pazar'da mitinge katıldı. Spontane gelişen mitingde Pazar meydanı coşkulu bir kalabalığa sahne oldu.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM
Beraberinde Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile çay içmek için meydana geçen Bakan Soylu, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız'ın ısrarı üzerine Ardeşen'e giden seçim otobüsünü geri çağırarak miting için araca çıktı. 

soylu3-004.jpg

Coşkulu kalabalığa seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ülke gündemiyle ilgili açıklamalar yaptı.

soylu8-001.jpg

BAKAN SOYLU’NUN PAZAR’DA YOLU KESİLDİ, MİTİNG YAPTI
“Ardeşen’e giderken Pazar’da yolumuzu kestiler. İçişleri Bakanı olsan da yolunuz kesilir. Memleket işi, gönül işi, Burası Rize Pazar. Allah sevginizi eksik etmesin”
diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ardeşen’deki program için Pazar’dan geçerken plansız olarak düzenlenen mitinge katıldığını ifade ederek, “İlgi, alakanıza teşekkür ediyorum Pazarlılar. Bu seçimde ben Ahmet Basa başkanımızın emrindeyim. Sizler de arkasında olun. Destek olun, yüzümüzü kara çıkarmayın” dedi.

soylu4-003.jpg

“VALİLERİ KAYMAKAMLARI 7 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARA TAŞLATMAYA HAZIRLANIYORLAR”
 “Pusuda bekleyen teröristlere fırsat vermeyin” diyen Bakan Soylu, “Bugün Güneydoğu’da terörü hapsettik. Yok ettik. Fırsat bekliyorlar. 31 Mart’ta bir kazaya kurban gitmemiz için adeta pusuda bekliyorlar. İstiyorlar ki hükümet sallansa. Ne yapacaklar biliyor musunuz? 7 yaşındaki çocuklara valiyi, kaymakamı taşlatacaklar. Ülkeyi karıştırıp eski günlere dönmek ve bizi parçalamak için mücadele veriyorlar. Ne yazık ki bu plan ve programa siyasi kanattan ittifaklarla destek olanlar var. Amerika’daki şarlatan ve buradaki işbirlikçileri el ele vermiş plan proje kuruyorlar” ifadelerini kullandı.

soylu2-005.jpg

“SIRTINI PKK’YA DAYAYANLARA 4 DUVAR VERDİK. ŞİMDİ SIRTINI HANGİ DUVARA DAYARSA DAYASIN”
Bakan Soylu, "Bana çok sert konuşuyorsun diyorlar. Ne söyledim? Kadın diyecek ki sırtımı YPG’ye, PKK’ya dayadım. Ne yapacağım ben onun sırtını mı sıvazlayacağım? YPG’ye, PKK’ya dayadıysan şimdi sana sırtını dayayacak 4 tane duvar verdim. İster o duvara daya ister bu duvara daya. Hangi duvara dayarsan daya” diye konuştu.

soylu1-006.jpg

"BAŞKAN BASA’NIN EMRİNDEYİM"
Sözlerini Pazar belediye Başkanı ve AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ahmet Basa’ya destek sözü alarak tamamlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bu güzel insana herkesin parmağını ısırtacak kadar güçlü bir destek verecek misiniz? Ben de o zaman hem Süleyman Soylu kardeşiniz olarak, evladınız olarak, hem İçişleri bakanı olarak hem de kıymetli Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı, bir evladınız olarak Ahmet Basa’nın emrindeyim.” dedi.

soylu04.jpg

BAŞKAN BASA: “ARTIRARAK VERDİĞİNİZ DESTEĞİN KARŞILIĞINI ÖDEYECEĞİZ”
 Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ise kalabalığa teşekkür ederek, “Hem şahsıma hem partimize 2014 ve 2019’da artarak destek verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum. Artırarak verdiğiniz desteğin karşılığını ödeyeceğiz. Biz en başından beri gönül belediyeciliğiyle gönlünüze girdik. Allah razı olsun sizler bizleri sevdiniz ve desteklediniz. Bizler de gönül belediyeciliğiyle hizmet sunduk. Bu seçimde daha farklı olacak. Sonsuz desteğinizle hizmet vereceğiz. Eksiklerimizin de yaptıklarımızın da farkındayız. Şimdiye kadar alt yapı anlamında hizmetler verdik. Bu hizmetler pek göze hitap etmez. Görüntü olarak eksiklerimizin de farkındayız. Şimdi sıra peyzaj, görüntü ve daha büyük projelerde. Göze görünecek, sosyal anlamda hizmetleri üçüncü dönemimizde tamamlayacağız” diye konuştu.

vid1.jpg

galeri.gif

soylu7-001.jpg

soylu6-002.jpg

soylu5-002.jpg

soylu03.jpg

soylu02.jpg

soylu01.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
48 Yorum