1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. STK Başkanlarından Rize İŞKUR ve AK Parti'ye ziyaret
STK Başkanlarından Rize İŞKUR ve AK Parti'ye ziyaret

STK Başkanlarından Rize İŞKUR ve AK Parti'ye ziyaret

Rize ESOB Başkanı Muammer Atılgan ile Pazar ve Fındıklı'daki STK'ların başkanlarından oluşan bir heyet, AK Parti İl Başkanlığı ile İŞKUR il müdürlüğüne ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Rize Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan ve Başkan yardımcısı, Pazar Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ekrem Kılıç ile Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Pazar Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Turan Karahan ve Fındıklı Şoförler Odası Başkanı Gürhan Kutluata’dan oluşan heyet, Rize’de bir dizi ziyaret ve temasta bulundu.

akparti-001.jpg

İlk olarak Umre’den dönen AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı’yı makamında ziyaret eden heyet, hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra, genel meseleler üzerine sohbette bulundu.

iskur01-001.jpg

Daha sonra İŞKUR’a geçerek, İl Müdürü Hasan Kiraz’la bir araya gelen heyet burada da Rize’deki iş ve istihdam konuları üzerinde fikir teatisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum