1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Süt kazanına düşen çocuğa ambulans helikopterle müdahale
Süt kazanına düşen çocuğa ambulans helikopterle müdahale

Süt kazanına düşen çocuğa ambulans helikopterle müdahale

Rize'nin Fındıklı ilçesinde kaynak süt kazanına düşen 1,5 yaşındaki çocuk ambulans helikopter ile Trabzon’a kaldırıldı.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Fındıklı ilçesi Meyveli köyünde oyun oynarken kaynamakta olan süt kazanına düşerek vücudunda ağır yanıklar oluşan 1,5 yaşındaki Ramazan Kayabaş isimli çocuk, Rize’de yanık merkezi olmadığı için çağırılan ambulans helikopterle Trabzon’a kaldırıldı.

ambulans2-001.jpg

İlk müdahalesi Fındıklı Devlet Hastanesi'nde yapılan minik Ramazan, ilçedeki futbol sahasına inen ambulans helikopterle, Trabzon Farabi Hastanesi'ne götürüldü.

ambulans1-001.jpg

Fındıklı Belediye Başkanı Adnan Özbalaban, ağır yaralanan Ramazan’ın Trabzon’a sevk edilmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, “İlçemizde süt Kazanına düşüp yanan çocuğumuzu, Trabzon Üniversite Hastanesi Yanık Ünitesine yetiştirmek için hava ambulansı ilçemize gelmiş hastayı almıştır. Bu imkanları sağlayanlara minnet ve şükranlarımı sunarım.” açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız