1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. ARTVİN

  4. TAHTA KÖPRÜDE TEHLİKELİ FOTOĞRAF!
TAHTA KÖPRÜDE TEHLİKELİ FOTOĞRAF!

TAHTA KÖPRÜDE TEHLİKELİ FOTOĞRAF!

Cankurtaran'da tahtadan yapılmış köprü üzerinde iki gencin arabalarının kapılarını açıp fotoğraf çektirmesi görenleri şaşkına uğratıyor.

A+A-

Artvin’in Cankurtaran mevkii üzerinde yer alan tahtadan yapılmış köprü üzerinde iki gencin arabalarının kapılarını açıp fotoğraf çektirmesi görenleri şaşkına uğratıyor.

tehl2.jpg

Köprü üzerinden arabaların çok zor geçmesine rağmen, iki genç birbirlerine poz vererek adrenali yüksek bir fotoğraf çekimi yaparken, gençlerden 24 yaşında olan Şaban Çorbacı, “Ne yapalım işte geliyoruz biraz heyecan olsun, korku olsun. Sevdiğimiz bir şey gençlerin ne istediği belli, Artvin bölgemizde en çok yaptığımız bir şey. Böyle yerler biraz nadir bulunur ama tehlikeyi seviyoruz. Bir sırmanın üstünde duruyoruz kopsa düşeceğiz” diye konuştu.

tehl3.jpg

tehl1.20140616231058.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum