1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Taraftarın Fatih Tekke protestosu
Taraftarın Fatih Tekke protestosu

Taraftarın Fatih Tekke protestosu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Fatih Tekke ile ilgili açıklamaları taraftarı sokağa döktü.

A+A-

ERSEN KÜÇÜK
Bir grup Trabzonspor taraftarı, Kahramanmaraş Caddesi ve Uzun Sokak'ta yaptıkları yürüyüş ile kulüp yöneticilerine seslenerek eski futbolcuları Fatih Tekke'nin transfer edilmesini istedi.

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro kurarak ligde zirveyi hedefleyen Trabzonspor'da yapılan transferler taraftarın büyük kesimini memnun ederken, takımın özellikle forvet hattında yeterli olmadığını düşünün taraftarlar ise eski futbolcuları Fatih Tekke'nin transfer edilmesini istiyor.

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada Fatih Tekke transferinin ücrette yaşanan anlaşmazlık nedeniyle gerçekleşmeyeceğinin belirtilmesi ve Zenit Kulübü'nün de bu futbolcuyu affetmesine rağmen Bordo-mavili taraftarın özlemi sona ermedi.

Bir grup Trabzonspor taraftarı, üzerlerinde formaları ve ellerinde bayraklarla Uzun Sokak ve Kahramanmaraş Caddesi'nde yaptıkları yürüyüş ve attıkları sloganlarla kulüp yönetiminden Fatih Tekke'nin transfer edilmesini istedi. Yürüyüş yapan gruba vatandaşlar da destek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum