1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Taşın altına elini değil, gövdesini koyan Rize
Taşın altına elini değil, gövdesini koyan Rize

Taşın altına elini değil, gövdesini koyan Rize

Rize’de “İstihdam Seferberliği 2019” kampanyası bilgilendirme toplantısı yapıldı. Rize Valisi Çeber Rizelilere böyle seslendi:

A+A-

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteği ile “Türkiye’de iş var” sloganıyla başlatılan “İstihdam Seferberliği 2019” tanıtımı ve istihdam teşvikleri ile ilgili bilgilendirme toplantısı Rize Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı.
 
Bilgilendirme toplantısına Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Bakırcı, sanayiciler, iş adamları ve müteşebbisler katıldı.

istihdam1.jpg

Programın açılışında Rize Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Karamehmetoğlu, yaptığı konuşmada; “Ekonominin canlanması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde başlatılan istihdam seferberliği için Rize Ticaret Odası ve bağlı üyeleri elinden geleni fazlasını yapacaktır” dedi.

Türkiye’nin son zamanlarda dış kaynaklı olarak yaşadığı ekonomik taarruz sebebiyle istihdam konusunda bir takım zorluklar yaşadığının altını çizen Vali Kemal Çeber, iç ve dış etkenlerden kaynaklanan sorunların tamamını, geçmişte olduğu gibi bugün de birlik ve beraberlik ruhuyla, rahatlıkla aşabileceğinden kimsenin kuşkusunun olmaması gerektiğini belirtti. 

vali-007.jpg

Vali Çeber, ayrıca; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye hedef koyduğu 2023 ve 2071 hedeflerini yakalayabilmemiz için bu istihdam seferberliğine sahip çıkmalı, taşın altına elimizi koymalıyız. Rize, daha önce hazırlanan tüm projelerde taşın altına elini değil, gövdesini koymuştur. Bu projeye de aynı anlayışla yaklaşacağından hiçbir kuşkum yok” dedi ve bugüne kadar yaptıklarından dolayı Rize Ticaret Odası üyeleri nezdinde tüm Rizelilere teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum