1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. GİRESUN

  4. Terör Karadeniz'de: 1 şehit 2 yaralı
Terör Karadeniz'de: 1 şehit 2 yaralı

Terör Karadeniz'de: 1 şehit 2 yaralı

Giresun'da jandarma devriye aracına yapılan mayınlı saldırıda 1 jandarma astsubay şehit oldu,2 er yaralandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Dereli İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı devriye görevi yapan bir jandarma aracına Tamdere köyü mevkii Kanlıhan Köprüsü üzerinden geçerken uzaktan kumandalı mayın saldırısı gerçekleştirildi.

Uzaktan kumanda ile patlatılan mayın sonucu askeri araçta bulunan jandarma astsubay Ahmet Eryılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, 2 er ise yaralandı.

Yaralı askerlerden Osman Kaya Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından ambulans helikopterle Samsun'a sevk edilirken, diğer yaralı asker Erdem Ay ise Giresun Özel Ada Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan, şehit olan astsubay Ahmet Eryılmaz'ın Kırıkkale, Osman Kaya'nın ise Antalyalı olduğu öğrenilirken, bölgede geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
18 Yorum