1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Tokatspor'da Tonyalı sesleri
Tokatspor'da Tonyalı sesleri

Tokatspor'da Tonyalı sesleri

Tokatspor'da görevine son verilen Teknik Direktör Behiç Funda'nın yerine arayış başlatan yönetim kurulu, eski hocası Şevki Tonyalı ile öngörüşme yaptı.

A+A-

Evinde Ünyespor ile 1-1 berabere kalarak tehlikeli bölgeye demir atan Tokatspor’da Teknik Direktör Behiç Funda’nın görevine son veren yönetim kurulu Şevki Tonyalı ile görüştü.
Tokatspor Yönetim Kurulu, Pazarspor ile yapılacak bu haftaki karşılaşma öncesinde yeni Teknik Direktörünü belirlemek için bir toplantı yapacak. Tokatspor’u daha önce bir dönem çalıştıran Şevki Tonyalı ile yarın yapılacak Yönetim Kurulu toplantısı öncesi bir ön görüşme yapıldığı belirtildi. Kendisiyle görüşme yapıldığını doğrulayan Şevki Tonyalı, “Takımın kötü gidişi üzerine Tokatspor Yönetim Kurulu yeni hoca arayışları başlattı. Bu anlamda beni de aradılar. Tokat’ın konjonktürünü bilmem ve zamanındaki görev süremiz içerisinde iyi intibalar bırakmamız nedeniyle ismimizin öncelikli olarak yönetim kurulunda görüşüleceği belirtildi. Benim Tokat’ta güzel günlerim oldu. Şu anda takım gerçekten de ateş hattında. Yine de ligin sonuna kadar 10 maçlık bir periyot var. Ve bu süre Tokatspor’un tehlikeli bölgeden çıkması için yeterli bir zaman.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
26 Yorum