1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. HOPASPOR

  4. Tonyalı Hopa'da ilk çalışmayı yaptı
Tonyalı Hopa'da ilk çalışmayı yaptı

Tonyalı Hopa'da ilk çalışmayı yaptı

Hopaspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Şevki Tonyalı takımla ilk çalışmasına çıkarak Perşembe günü oynanacak Ünye maçı hazırlıklarını devam ettirdi.

A+A-

TURAN ŞENTÜRK
Sezon başından beri bir türlü istikrarı yakalayamayan Artvin Hopaspor evinde 3–0 kaybettiği Sivas Divriği maçının ardından ligin dibine demir atarken, 2 gün önce teknik direktörlükten istifa eden Reşit Sivrikaya'nın yerine göreve getirilen Şevki Tonyalı da bugün ilk idmanına çıktı.
Sezon başında Mustafa Demirkanlı ardından da Reşit Sivrikaya'yı göreve getiren Hopaspor, 17 haftalık periyotta soluğu ligin son sırasında alırken bitime 13 hafta kala Şevki Tonyalı ile anlaştı.

Tonyalı: "Hopaspor benim yuvamdır"
Artvin Hopaspor'da yıllarca top koşturduktan sonra Mor Beyazlı takımın Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Şevki Tonyalı Hopaspor'un bulunduğu yerden hızla kurtularak yukarılara doğru yükselmesi için el ele vererek çalışacaklarını söyledi.

Bugün Hopa İlçe Stadı'nda takımla ilk idmanına çıkan Tonyalı, “Hopaspor benim yuvamdır. Ben burada gözlerimi açarak futbolda baharını yaşadım. Hopaspor yönetimi tarafından bana teknik direktörlük görevi için teklif getirilince seve seve kabul ettim. Çünkü Hopaspor"un bana ihtiyacı varsa buna hayır diyemezdim. Tabii ki şartlar ortada. Ligin en alt sırasında yer alıyoruz. Daha iyi şartlarda takımın başında bulunmak isterdim. Ancak kısmet bugüneymiş. Önce camia olarak birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ardından başarı da mutlaka gelecektir” dedi.
Hopaspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı takımıyla ilk idmanını yaptıktan sonra kendi tesislerinde dinlenmeye çekildiklerini belirterek, “Perşembe günü deplasmanda Ünyespor ile zor bir maça çıkacağız. Moral motivasyon açısından önemli bir müsabaka olacak. Sabah sahamızda ter idmanı yapıp saat 13.00'de Fatsa'ya hareket edeceğiz. Maç günü de Ünye'ye geçeceğiz. Takımda 1 cezalı 2 de sakat oyuncumuz var. 2 stoperden Arif'in burnu kırıldığı için Ömer de sakat olduğundan bu müsabakada forma giyemeyecekler. Santrafor Halil ise cezalı olduğu için kadroda yok. Her şeye rağmen Ünye'ye galibiyet için gideceğiz. Ligin son sırasındayız ve 4 takım bu lige veda edecek. Bizim bu saatten sonra puan kaybı gibi bir lüksümüz olamaz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum