1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon CHP: Erdoğan, ismini Rize'ye versin!
Trabzon CHP: Erdoğan, ismini Rize'ye versin!

Trabzon CHP: Erdoğan, ismini Rize'ye versin!

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Akyazı'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin verilmesine tepki gösterdi, "Meclisi basarız. Gitsin ismini Rize'ye versin" dedi!

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Akyazı Spor Kompleksi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verilmesi konusunda Büyükşehir Meclisi'ne öneride bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na tepki gösterdi.

Karan, bunu engellemek için gerekirse Cuma günü gerçekleştirilecek olan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'ni basacaklarını söyledi.

chp3.20140909162200.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle bugün Meydan Parkı’nda Atatürk Anıtı önünde Trabzon İl Başkanlığı tarafından tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anıta çelenk bırakıldı.

chp1.20140909162237.jpg

Törende bir konuşma yapan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, CHP’nin dik duruş partisi olduğunu belirtti. Karan, son dönemde gündeme gelen Akyazı Spor Kompleksi’ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın isminin verilmesi çabaları ile ilgili olarak “Cuma günü Trabzon Büyükşehir Belediyesi meclisinde görüşülecek bu konuyla ilgili tüm Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımızla beraber gerekirse Trabzon Büyükşehir Belediye meclisini basacağız. Kasımpaşa’ya versinler, Rize’ye versinler fakat Trabzonspor’un 2010-2011 şampiyonluğunun elinden alınmasına katkı yapan bir şahsın isminin Akyazı’ya verilmesini asla kabul etmiyoruz. Bu konuda çok dik duracağımızı sonuna kadar gerekirse birilerinin yakasına yapışmak pahasına olursa da yapışacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

chp2.20140909162212.jpg

İl Başkanı Karan’ın konuşmasının ardından CHP’liler tarafından davul ve zurna eşliğinde horon oynandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum