1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon fırtınası erken bitti: 2-2
Trabzon fırtınası erken bitti: 2-2

Trabzon fırtınası erken bitti: 2-2

7. haftanın açılış maçında Gençlerbirliği'ne konuk olan bordo mavili ekip, 2-0 öne geçtiği maçta, 2-2'lik skorla beraberliğe razı oldu.

A+A-
İstanbul BŞB ve Antalya galibiyetleriyle çıkış yakalayan Trabzonspor'un galibiyet serisi de böylece kısa sürdü. Öte yandan Karadeniz Fırtınası'nda son haftaların formda ismi Gökhan Ünal, yaptığı iki asist ve sergilediği performansla göz doldurdu. 
 
Maça hızlı başlayan Trabzonspor'da Gökhan Ünal, arka direkteki arkadaşı Gabriç'e nefis bir asist yaptı ve Hırvat oyuncu, henüz 4. dakikada takımını 1-0 öne geçirirken Türkiye'deki ilk golünü de atmış oldu. Golden sonra da kontrolü elinden bırakmayan Trabzonspor'un ikinci golü bulması gecikmedi. 16. dakikada tekrar sahneye çıkan Gökhan Ünal, sol kanattan taşıdığı topla bu kez Colman'a güzel bir asist yaptı ve Colman ceza sahası içinde yaptığı sert vuruşla farkı ikiye çıkarttı.
 
Ancak Başkent ekibi, 31. dakikada Harbuzi'yle çabuk teslim olmayacağını gösterdi ve skor 2-1 oldu. Golden sonra da oyunda üstünlüğü ele geçiren G.Birliği, sağlı-sollu ataklarla rakip kaleyi bunaltmayı sürdürse de ilk yarıda başka gol olmadı.
 
İkinci yarıya da etkili başlayan taraf ev sahibi G.Birliği oldu. Karşılaşmanın 77. dakikasında ceza sahası sağ çizgisinden kazanılan serbest vuruşu kullanan Bilal, nefis bir frikik golüyle skora dengeyi getirdi: 2-2.
 
Yattara'yı oyuna alarak oyuna alarak hücum gücünü yükseltmek isteyen Hugo Broos'un bu hamlesi de işe yaramadı ve karşılaşma 2-2'lik skorla sona erdi.
 
Trabzonspor, bu sonucun ardından puanını 11'e çıkararak 4. sıradaki yerini korudu. G.Birliği ise aynı puanla 5. sırada yer aldı.
23879 
GENÇLERBİRLİĞİ-TRABZONSPOR
STAT:
19 Mayıs
SAAT: 20.00
YAYIN: LİG TV
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Tarık Ongun
 
GENÇLERBİRLİĞİ: Serdar, Orhan, İlhan, Radeljic, Aykut, Burhan (Dk. 46 Hurşit), Tozo, Cem Can, Harbuzi (Dk. 46 Sandro), Mustafa Pektemek (Dk. 71 Bilal), Kahe
TEKNİK DİREKTÖR: Thomas Doll
 
TRABZONSPOR: Sylva, Song, Egemen, Giray, Ferhat, Ceyhun, Selçuk, Colman, Gabric (Dk. 46 Alanzinho, Dk. 81 Yattara), Umut Bulut, Gökhan Ünal (Dk. 61 Serkan Balcı)
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos
 
GOLLER: Dk. 4 Gabric, Dk. 16 Colman, Dk. 31 Harbuzi, Dk. 77 Bilal
 
SARI KARTLAR: Tozo, Umut Bulut, Ferhat
 

İLK YARIDAN DAKİKALAR
GOL. 5. dakikada Umut ceza alanına girdikten sonra, topu arka direkteki Gabric'e gönderdi. Bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1.
 
GOL. 16. dakikada kendi yarı sahasından aldığı topu, rakip ceza alanına kadar taşıyan Umut, uygun durumdaki Colman'ı gördü. Bu futbolcunun düzgün vuruşunda top filelere gitti ve skor 2-0 oldu.

 
21. dakikada Gökhan'ın ceza sahası dışından sert şutunda top az farkla auta çıktı.
 
GOL. 31. dakikada Mustafa, Burhan'dan aldığı topu uygun durumdaki Harbuzi'ye aktardı. Bu futbolcunun kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşunda ağlara giden top skoru 2-1'e getirdi.
 
23880 
İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
53. dakikada Cem'in ceza alanı dışından şutunda kaleci Sylva, topu kontrol etti.
 
60. dakikada Selçuk'un sert şutunda Kaleci Serdar, topu kornere çeldi.
 
GOL. 77. dakikada Trabzonspor ceza alanı sağ tarafından kazanılan serbest vuruşu kullanan Bilal, topu filelere göndererek skoru 2-2 yaptı.
 
79. dakikada Trabzonspor ceza alanına soldan giren Aykut'un sert şutunda defansa çarpan top kornere çıktı.
 
86. dakikada Trabzonspor ceza alanına sol taraftan sokulan Hurşit kaleci Sylva ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, kaleci Sylva Hurşit'in şut atmasına izin vermedi ve topu kornere çelerek kalesini mutlak bir golden kurtardı.
 
90. dakikada Kahe, Tozo'dan topu uygun durumdaki Sandro'ya aktardı. Bu futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak az farkla auta gitti.
 
Gençlerbirliği, Trabzonspor karşılaşması 2-2 tamamlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız