1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Trabzon-Hopa yolcuları mağdur olmayacak
Trabzon-Hopa yolcuları mağdur olmayacak

Trabzon-Hopa yolcuları mağdur olmayacak

4,5 yıl önce alınmış bir kararın aniden uygulamaya sokulmasıyla Hopa-Trabzon arası çalışan yolcu otobüslerinin Pazar'da şehir içinden değil de otogardan yolcu almaya başlaması tepki çekerken konuyla ilgili Pazar Kaymakamlığından açıklama yapıldı.

A+A-

Hopa-Trabzon arası çalışan yolcu otobüslerinin Pazar'da şehir içinden değil de otogardan yolcu almaya başlaması tepkilere neden olurken, sıkıntının 4,5 yıl önce alınan İlçe Trafik Komisyon kararının uygulamaya sokulmasından kaynaklandığı belirtildi.

Pazar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, 2013 yılında İlçe Trafik Komisyonunda böyle bir karar alındığı ancak uygulamaya geçirilmediği belirtilirken; kısa süre önce, 4,5 yıl önce alınmış o karara istinaden başlatılan uygulamadan rahatsızlık duyan vatandaşların şikâyetlerini, Kaymakamlık Makamına bildirmesi ile harekete geçildiği ve 4 Ocak Perşembe günü konuyla ilgili bir görüşme gerçekleştirildiği ifade edildi.  İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanının da katıldığı toplantıda, kısa sürede İlçe Trafik Komisyonunun toplanarak, vatandaşın mağdur olmaması için güncel bir karar alınması noktasında fikir birliğine varıldığı vurgulandı. 

İlgili haber: Pazar'da Trabzon yolcularına otogar şoku!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum