1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon’a uyuşturucu ile mücadele merkezi kuruluyor
Trabzon’a uyuşturucu ile mücadele merkezi kuruluyor

Trabzon’a uyuşturucu ile mücadele merkezi kuruluyor

Trabzon’a bölge illerine de hizmet verecek şekilde uyuşturucu ile mücadele merkezi kuruluyor.

A+A-

Akçaabat ilçesinin Meydankaya Mahallesi’nde (Düzköy yolu üzeri) bulunan iki adet eski Tekel binası Büyükşehir Belediyesi tarafından uyuşturucu ile mücadele merkezine dönüştürülüyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a kazandırılmakta olan merkezin Trabzon ve bölge illeri için son derece önemli olduğunu belirterek “Uyuşturucu ile mücadelede bölgemizde böylesi bir merkez bulunmaması son derece önemli bir eksiklikti. Nesillerimizi ve toplumumuzu korumak için böyle bir merkeze ihtiyaç duyuyoruz. Düzköy yolu üzerinde bulunan iki adet Tekel binasının devirlerinin gerçekleştirilmesiyle protokol imzalayarak çalışmalarımıza başladık. Merkezimin bünyesinde toplantı ve spor salonu, sauna, çok amaçlı salon ve hobi atölyeleri de inşa ediyoruz. Yaklaşık olarak 1 milyon TL’ye tamamlamayı planladığımız inşaat çalışmalarımız yüzde 80 oranında tamamlanmıştır ve bu yıl içinde inşaat çalışmalarımızı tümüyle tamamlamayı amaçlıyoruz. Şehrimize kazandırmakta olduğumuz ve bölgemizin tümüne hizmet verecek olan bu merkezde, uyuşturucu ile mücadelede çok başarılı sonuçlar elde edilecektir. Bu vesile ile gençlerimize, insanlarımıza bir kez daha ifade etmek istiyorum ki, toplumların belası haline gelen sigara dâhil her türlü zararlı alışkanlıklardan lütfen uzak duralım. Her türlü kötü alışkanlıklar toplumumuza ciddi zararlar vermektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum