1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da 4. Şenol Güneş devri
Trabzon'da 4. Şenol Güneş devri

Trabzon'da 4. Şenol Güneş devri

Trabzonspor'da 4. Şenol Güneş devri resmen başladı. Teknik direktör Şenol Güneş Trabzonspor ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

GÖKMEN ŞAHİN
ERSEN KÜÇÜK
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş camianın beklentisine cevap vermek için Trabzon'a geldiğini belirterek "Trabzonspor marka değeri olan bir takımdır; bu markanın dünya markası olması için çaba sarf edeceğiz" dedi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş için bir imza töreni düzenlendi. İmza törenine Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, mevcut yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, eski başkanlar, eski yöneticiler ve kalabalık bir medya topluluğu katıldı.
25553
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Sadri Şener, teknik direktör Şenol Güneş'le gönül bağlarının hiçbir zaman kopmadığını ifade ederek "Geçirdiğimiz belli bir dönemden sonra kendisinin Kore'de anlaşmasının da bitmesi hasebiyle anlaşmaya başladık. Oldukça rahat bir anlaşma oldu. Kulübün içinden gelen birisi. Bundan sonraki dönemde kendisi kulübümüzde tam yetkili olarak çalışacaktır. Kendisi her türlü desteği vereceğimiz gibi sizlerden de aynı desteği beklemekteyiz. Vali belediye başkanımızın da katıldığı geniş katılımlı bir imza töreni oldu. Kendisine 'hoş geldin' diyor bundan sonraki başarılarını hep birlikte yaşayacağımızı umut ediyorum" diye konuştu.

Başkan Şener'den sonra söz alan Teknik Direktör Şenol Güneş ise "Güzel bir tablo. Eski başkanların ve yönetim kurulu ağabeylerimiz ve oyuncu arkadaşlarımız ile hep birlikteyiz. Trabzonspor camiası burada. Camianın beklentisine cevap vermek için buraya geldik. Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Daha önce bu kulüpte oyunculuk ve antrenörlük dönemlerim oldu. Dünyaya dolaşsanız da geleceğiniz yer bellidir. Bana düşen görev beklentilere cevap vermektir. Trabzonspor marka değeri olan bir takımdır. Biz dünya markası olması için çaba sarf edeceğiz. Tabi ki görüş farklılıkları olacaktır ancak bunları aynı potada eritmeye çalışacağız. Bu kulüp kendi devrimini yapmıştır, deneyimleri vardır, tecrübeleri vardır. Başkasından ders almaya gerek yoktur" şeklinde konuştu.

Çok uzun bir yoldan geldiğini ve şu aşamada çok uzun konuşmanın doğru olmayacağını kaydeden Güneş, "Çok uzun bir yoldan geldim. Direk toplantıya geldim. Cuma günü getirmek istediler ancak bugün gelebildim. Bu birlikteliğin devam etmesini istiyorum ve farklı bir kulüp olduğumuzu göstermeliyiz. Taraftarlara seslenmek istiyorum. Trabzonspor taraftarı bu takımın sembolüdür, gurur ve geleceğidir. Çok sabrettiler biliyorum. Ama bizim işimiz sabır işi. Sabretmeyi ve desteklemeyi bilirsek geleceğiz aydınlıktır. Örnek bir Trabzonspor oluşturmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İmza törenine katılan Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Vali Recep Kızılcık da teknik direktörlüğe Şenol Güneş'in getirilmesi ve birliktelik nedeniyle mutlu olduklarını ve üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

Yapılan konuşmaların ardından teknik direktör Şenol Güneş kendisini 3,5 yıllık Trabzonspor teknik direktörü yapan imzayı attı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız