1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. TRABZON'DA '7 RENK RESİM SERGİSİ' AÇILDI
TRABZON'DA '7 RENK RESİM SERGİSİ' AÇILDI

TRABZON'DA '7 RENK RESİM SERGİSİ' AÇILDI

Yağlıboya, Suluboya ve Heykel çalışmalarından oluşan 7 Renk Karma Resim Sergisi, Trabzon'da açıldı.

A+A-

Trabzon'da 7 Ressam, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün organizesiyle; Trabzon Güzel Sanatlar Galerisi'nde, Trabzon Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmenleri, '7 Renk Resim Sergisi'ni açtı.

renk4.jpg

Yağlıboya, Suluboya ve Heykel çalışmalarından oluşan 7 Renk Karma Resim Sergisi'ne; Şükran Yangın ÜST,İrfan BİLGİN, Mümin CANDAŞ, Necati S. FERAHOĞLU, Nurgül FERAHOĞLU, Sebahattin KILIÇ  ve Sezgin ERKOL isimli sanatçılar katıldı.

Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılan 7 Renk Karma Resim Sergisi'ne; Trabzon Merkez Ortahisar Kaymakamı Osman ATEŞ, Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail KANSIZ, Müdür Yardımcısı Feyhan KURNAZ, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse, Akçaabat Güzel sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Adnan Yıldız, Trabzon Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Murat Yeter, Türkiye Yazarlar Birliği Derneği Trabzon Şube Başkanı Haydar Çoruhlu, Trabzon Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç, Basın Mensupları, Sanatçılar ve Sanatseverler katıldı.

renk2.jpg

Serginin açılışında sunuculuk görevini Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Feyhan KURNAZ üstlendi. Ardından Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail KANSIZ bir konuşma yaptı. Son olarak da Trabzon Merkez Ortahisar Kaymakamı Osman ATEŞ bir konuşma yaptı.

renk1.20140202222514.jpg

Konuşmacılar Trabzon’da sanat ve sanatçıların Trabzon Kültürüne verdikleri hizmeti dile getirerek sanatçılara teşekkür ettiler. Konuşmaların ardından hep birlikte protokol ve sanatseverler sergiyi gezdi.

renk3sukranust.jpg

Sergiye katılan Pazarlı eğitimci sanatçı Şükran Yangın Üst, "Sanatsal faaliyetlerimiz öğretmen olarak ,sanatçı olarak ve uluslararası bir derneğin genel başkanı olarak aralıksız devam ediyor. Sanatçı kişiliğimizle evrensel dil olan sanat dilimizle öğrencilerimize ve halkımıza rol model olmak ve ülkemizi uluslararası boyutta tanıtımında katkı sunmaktan onurluyum,gururluyum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız