1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Eriksson fiyaskosu
Trabzon'da Eriksson fiyaskosu

Trabzon'da Eriksson fiyaskosu

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, takımı emanet etmek istedikleri İsveçli Goran Eriksson'un defterinin kapandığını resmen açıkladı.

A+A-

SÜRE DOLDU AMA ARAYAN OLMADI
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, şu ana kadar bir haber alamadıklarını, bu işin gerçekleşmeyeceğini belirterek, "Eşi ile ilgili problemleri aşarsa bizi arayacaktı ama süre doldu ve aramadı. Bu iş olmayacak gibi. Zaccheroni ile görüşeceğiz. Bir an önce teknik direktör sorunumuzu halledeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KOMBİNE TELİNDEN ÇALIYOR
Trabzonspor taraftarları, kamp yerlerinin belirlenmesine, transferlerin sıralanmasına rağmen teknik direktör konusunun halledilememesi nedeniyle Başkan Sadri Şener’i tepki mesajına tutarken Şener gelecek sezon için taraftarların kombine kart satışlarına daha fazla ilgi göstermelerini istedi. “Kimse merak etmesin, gereken transferleri yapacağız” diyen Şener şunları söyledi: “Geçtiğimiz sezon verdiğimiz sözlerin bir çoğunu tuttuk. Yeni sezonda da takımın başarılı olacağından kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah kombine kartlarında beklediğimiz patlama en kısa zamanda yaşanır.”

Öte yandan Engin Baytar, Trabzonspor’a gelmek istediğini söyleyerek bordo mavililerin kendisini düşünmesi halinde teklifi seve seve kabul edeceği haberini gönderdi.
Hakan DEĞİRMENCİ TRABZON

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum