1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Fatih Tekke heyecanı
Trabzon'da Fatih Tekke heyecanı

Trabzon'da Fatih Tekke heyecanı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Fatih Tekke konusundaki açıklamaları taraftarları da heyecanlandırdı.

A+A-

Trabzon’da yeniden Fatih Tekke sesleri. Bordo-Mavililer’de taraftarların ısrarla alınmasını istediği, Teknik Direktör Hugo Broos’un da onay verdiği Fatih Tekke konusunda yönetimin, gizlice girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Transferi uygun şartlara bitirmek isteyen Bordo-Mavili yönetimin, Fatih’e, ‘bekle’ mesajı gönderirken, Zenit ile ön temaslarda bulunduğu dile getirildi. Fatih Tekke konusunda önümüzdeki günlerin sıcak gelişmelere sahne olacağının ilk sinyalini ise Başkan Sadri Şener, “Fatih için biraz bekleyin” açıklamasıyla verdi.

LAZİO DA KAPIDA
Şener, Fatih Tekke konusunda önümüzdeki günlerde her şeyin belli olacağını belirterek, “Taraftarın baskı yapmadan yönetime en iyisini yapacağı yönünde güvenmesi gerekiyor. Trabzonspor için en iyi kararı vereceğimize inansın taraftarımız” dedi.

Zenit ile 1 yıllık daha mukavelesi bulunan Fatih Tekke’nin transferini 1.5 milyon EURO’ya bitirmek isteyen Bordo-Mavili yönetim, golcü oyuncunun da yıllık 2 milyon EURO’luk alacağında önemli bir indirime gideceğini belirtmesi üzerine harekete geçtiği belirtildi.

Lazio’nun da takas yoluyla kadrosuna katmak istediği Fatih Tekke için gelecek hafta transferde somut gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız