1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Luis Fernandez sesleri
Trabzon'da Luis Fernandez sesleri

Trabzon'da Luis Fernandez sesleri

Trabzonspor, ünlü Fransız teknik adam Luis Fernandez ile anlaşma noktasına geldi

A+A-

SÖZLEŞMEYE 5 VAR
Teknik direktör arayışlarında istediğini bulamayan Trabzonspor'da kurmayların taraftara verdiği süre doldu. Ve bordo mavililer ünlü Fransız teknik adam Luis Fernandez ile anlaşma noktasına geldi.

Karadeniz ekibi, Fernandez'i İstanbul'a davet etti. Başkan Sadri Şener, birebir görüştüğü Fernandez'in net kararını yarın kendilerine bildireceğini, büyük ihtimalle de Fransız teknik adamla sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.

21800SORUN OLMAYACAK
Fransa'nın Başkenti Paris'te Sadri Şener ile masaya oturan Fernandez'in Bordo mavili ekibin teklifine çok olumlu yaklaştı ve büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Şener, Fernandez'e son kararını vermesi için yarına kadar süre verirken, en geç öğleden sonra Fernandez'in Trabzonspor'un yeni teknik direktörü olarak açıklanması bekleniyor.

ERIKSSON YORMUŞ
Transferi doğrulayan Başkan Sadri Şener konuyla ilgili şunları söyledi:“Görüşmelerimiz devam ediyor, inanın çok yoruluyoruz, Trabzonspor için en iyi Teknik Direktörü bulup Trabzon'a getirebilmek için çalışıyoruz, koşturuyoruz. Zamanımızı, emeğimizi, gücümüzü veriyoruz. Teknik direktör arayışlarında beni en çok Eriksson yordu. Artık onun peşini bıraktım. Karar kendisinin. Ben diğer adaylarla yapıyorum. Fernandez'den yarın olumlu bir cevap alacağımızı tahmin ediyorum.” (Hakan DEĞİRMENCİ)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız