1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Song'a Broos engeli
Trabzon'da Song'a Broos engeli

Trabzon'da Song'a Broos engeli

Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos, yönetime Kamerunlu oyuncuyu takımda görmek istediğini iletti.

A+A-

Yabancı kontenjanının boşaltılması için gönderilecek oyuncular arasında gösterilen Rigobert Song'a, engel çıktı. Belçikalı Teknik Direktör Hugo Broos, yönetime Kamerunlu oyuncuyu takımda görmek istediğini iletti.

Trabzonspor prensipte anlaşmaya vardığı, takımın kampına dahil ettiği yabancı oyunculara kontenjan doluluğu sebebiyle imza attıramıyor.

Faty Papy, İsaac, Song'u takımdan gönderme planları yapan Bordo-mavili yönetim Hugo Broos'un, "Kamerunlu oyuncu Song'u takımda görmek istiyorum" demesi üzerine beklemeye geçti.

İlk olarak Faty Papy ve Isaac takımdan göndermek isteyen yönetim, böylelikle yabancı kontenjanında yer açmak istiyor. İbrahim Yattara, Song, Alanzinho, Cale, Colman, Isaac, Tnoy Sylva, Brüls, Faty Paty ve Tjikuzu olmak üzere 10 yabancı futbolcusu bulunan Trabzonspor, elinde bulundurduğu yabancılara iyi bir teklif gelmesi durumunda satışa koyacak.

Gönderilecek oyuncular arasında gösterilen Trabzonspor'un Kamerunlu oyuncusu Rigobert Song, Hugo Broos'un engeline takıldı. Broos'un, yönetime, "Song takımda görmek istiyorum. Bana ve takıma büyük katkısı olacağını düşünüyorum" demesi üzerine bu futbolcuyla yollarını ayırmaktan vazgeçmesine rağmen iyi bir teklif karşısında açık kapı bırakıldı.

Kamerunlu oyuncu Rigobert Song' da diğer yabancı oyuncular gibi 2-3 Temmuz tarihlerinde takımın Davraz'da yaptığı kampa katılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum