1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'dan Rize'ye maç çağrısı
Trabzon'dan Rize'ye maç çağrısı

Trabzon'dan Rize'ye maç çağrısı

Trabzonspor, yarın Rize'de oynayacağı Kupa Çeyrek Final rövanş maçı için Bordo-mavili taraftarlarla birlikte Rizeli hemşehrilerini maça davet etti.

A+A-

Trabzonspor'un yarın Rize'de oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş müsabakası için Bordo-mavili taraftarlarla birlikte Rizeli hemşehrilerini maça davet etti.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la dost ve komşu ilimiz Rize'de oynayacak olduğumuz Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş müsabakası için taraftarlarımızın ve Rizeli dostlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Özellikle Yeni Rize Stadı'nın bu maç için tahsis edilmesi doğrultusunda Rizespor Kulübü'nün değerli yöneticilerinin göstermiş olduğu iyi niyet ve samimiyet bizleri fazlasıyla memnun ederken, tribünlerde de aynı sıcaklığı göreceğimizden hiçbir şüphemiz bulunmamaktadır. Söz konusu müsabakanın zaten var olan Trabzon - Rize dostluğunu daha da pekiştireceği yönündeki beklentimiz üst seviyededir. Aynı coğrafya içerisinde, diğer bölge illerimiz gibi birbirinden ayrılmaz bir bütünün parçaları olan Rize ve Trabzon kentleri, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de yakınlığı koruyacaktır. Trabzonspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakası bu yönde atılacak en önemli adımlardan biridir. Stadyumda dalgalanacak olan Bordo-Mavi ve Yeşil-Mavi bayraklar ülkeye Karadeniz birlikteliğinin simgesi olarak yansıyacaktır. Bu tablonun anlamı herkesçe iyi yorumlanmalıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

TRABZONSPOR KULÜBÜ OYUNCULARININ PERFORMANSINDRAN OLDUKÇA MEMNUN

Öte yandan bordo-mavili kulüp tarafından futbolcuların performanslarına yönelik bir açıklama yapıldı. Açıklamada son derece kişilikli ve özverili bir futbolcu grubuyla çalışıldığına dikkat çekilerek, şu görüşlere yer verildi:

"Özellikle teknik adam değişikliğinin ardından takımımızda yaşanan yükseliş tüm camiamız gibi bizleri de fazlasıyla memnun etmektedir. Yakalanan bu istikrarlı sürecin devam edeceğine olan inancımız gibi futbolcularımızın da her zaman desteklenmesi gerektiği yönündeki beklentimiz üst seviyededir. Trabzonspor Kulübü olarak son derece kişilikli ve özverili bir futbolcu kadrosuyla çalışmaktayız. Kadromuzdaki oyuncuların tamamı her koşulda takımımızın başarısı için ter dökmektedirler. Elbette futbolda iyi ve başarılı günler olduğu gibi olumsuz dönemler de yaşanabilmektedir. Bu anlamda taraftarlarımızdan beklentimiz her koşulda oyuncularımıza verdikleri desteği devam ettirmeleri yönündedir. İyi günde olduğu gibi kötü günde de onlara sahip çıkmak verimlerini olumlu yönde etkileyecektir. Takımımızın istenmeyen sonuçlardan uzaklaşması doğrultusunda bu desteğin önemi büyüktür. Mutluluğu paylaşarak büyüttüğümüz gibi, acıları da paylaşarak azaltabiliriz"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
40 Yorum