1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor, Ayman'ı transfer etti
Trabzonspor, Ayman'ı transfer etti

Trabzonspor, Ayman'ı transfer etti

Trabzonspor'un G.Birliği'nden istediği Mısırlı futbolcu Ayman'ın işini bitirdi. Açıklamayı ise G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav yaptı.

A+A-

İlhan Cavcav, Trabzonspor'un bir süredir ilgilendiği Ayman ile ilgili olarak, kendilerine getirilen transfer teklifini kabul ettiklerini belirterek, ''Ayman'ı Trabzonspor'a verdik'' dedi.
Cavcav, Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan'ın kadroda görmek istediği diğer futbolcularla ilgili ise herhangi bir açıklama yapmadı.
Mısırlı futbolcu Ayman da gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği gibi güzel bir kulüpten ayrılacağı için üzgün olduğunu belirterek, ''İçim buruk ayrılıyorum. Ancak Trabzonspor gibi büyük bir camiada futbol oynayacağım için mutluyum. Benim için taraftar çok önemli. Trabzonspor'da oynamak benim performansımı artıracaktır. Orada başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum