1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor, suçluyu arıyor
Trabzonspor, suçluyu arıyor

Trabzonspor, suçluyu arıyor

Sivas deplasmanında alınan galibiyetle lige süper bir başlangıç yapan Trabzonspor, evindeki ilk maçta Diyarbakır'a yenilince tılsım erken bozuldu...

A+A-

"TAKIMLAR LİGE HAZIR DEĞİL" DİYEN SADRİ ŞENER TUHAF KONUŞTU

Ligin ortaları olsa bir tedbir alırdık!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Avni Aker'de Trabzonspor'un 2-1 mağlubiyeti ile sona eren Diyarbakırspor maçı sonrası ilginç değerlendirmelerde bulundu.

Mağlubiyete çok şaşırmasına rağmen puan kaybını önemsemeyen Şener "Beklenmedik bir mağlubiyet. Ben de bu mağlubiyeti beklemiyordum. İyi futbol oynamadık. Çok üzgünüm bu maçı kaybetmemeliydik. Taraftar gibi ben de şoktayım” dedi.

Sadri Şener "Takımınız sahasındaki ilk maçında tribünlerce yuhalandı. Mağlubiyet nedenini soracak mısınız, yönetim olarak bir önlem alacak mısınız?" şeklindeki soruya, "Henüz ligin başındayız. Takımlar lige hazır değiller. Şimdilik bir önlem almayacağız. Eğer ligin ortaları ya da sonları olsaydı önlem alırdık" karşılığını verdi.

"PANİK YOK" DİYEN BAŞKAN SADRİ ŞENER TRABZON'DA NABZI DÜŞÜREMEDİ

Çıldırtan istatistik

RAKİPTEN 2 ŞUT 2 GOL!
Sahasında Diyarbakırspor'a 2-1'le boyun eğen Trabzonspor benzerine az rastlanabilecek istatistiklerle mağlup oldu.
22983
Bordo mavililerde yenilgiye tüm kurmaylar ayrı bir gerekçe ve kılıf bulurken karşılaşmanın istatistik verilerinde evsahibinin kaleye gönderdiği 20 şuta karşılık Diyarbakır'ın sadece 7 şutu dikkat çekti.
Kaleyi tutan şutlar ise Trabzonspor adına 7, Diyarbakır adına 2 oldu. Böylece 90 dakikalık maçta bordo mavili kaleye 2 şut gönderen konuk takım, bu 2 şuttan da gol buldu. Sivas maçında adeta 'uyuyarak' çok uzaktan gelen yavaş şutun gol olmasına sebebiyet veren kaleci Tony Maria Sylva bu maçta da savunma ile birlikte yaptığı hatalar ve organizasyon bozukluğuna bağlı olarak kalesine gelen 2 şutun da gol olmasına engel olamadı.

TRABZON BU OLAMAZ
İlk hafta sonunda Trabzonspor'a övgüler yağdıran otoriteler, Diyarbakır gibi sezona aynı kadro ile 4 idman yaparak giren bir rakip karşısında oyun kuramayınca eleştiri oklarını çıkardı. Geçen hafta Trabzon'u şampiyonluğun en önemli adayı olarak gösteren çevreler bu kez "Hazırlık maçına çıkmamış, birlikte antrenman dahi yapamamış, toplama bir takım iki haftada 4 gol bulabiliyor. Oyundan kopmadan rakip sahada oyun bozabiliyor, Trabzonspor'u A.Aker'de yenebiliyor. Trabzonspor'un çıkaracağı çok ders var" diye tespitler yapmaya başladı. Maçta ilginç istatistikler şöyle oluştu... İsabetli Orta: 9 - 4, Faul: 13 - 18, Korner: 8 - 1, Ofsayt: 1 - 4, Toplam Şut: 20 - 7, İsabetli Şut: 7 - 2, Topla Oynama Oranı: % 58 - % 42.

Fenerbahçeli Vali stadı boş bıraktı!
Trabzon'un Fenerbahçe Kongre Üyesi Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın "Satabilirim" deyip 6 bin civarında kombine bilet alması, fakat bu biletleri sezonun ikinci haftasına gelinmesine rağmen elinde tutması nedeniyle, Avni Aker'de Diyarbakırla çıkılan açılış maçında stat boş kaldı

Fenerbahçeli Vali Kızılcık Trabzon'da boy hedefi...
Vali, önce 6 bin kombine bilet aldı, sonra bu biletler elinde kalınca statta Maraton tribünün üçte ikisi bile dolmadı.
Özellikle gurbetten gelen taraftarlar "Bize bilet yok dediler. Günler öncesinden biletlerin bittiğini söylediler. Kombine için ayrılan bölümlerde büyük boşluklar vardı. Vali kombineleri almış, ne insanlara veriyor, ne satıyor, ne de geri iade ediyor. Bizim Yaz tatilimiz zaten sınırlı. Takımımızı nasıl izleyeceğiz? Trabzonspor, Fenerbahçe genel kurul üyesi valinin keyfi isteyince mi seyircili oynayacak?" diye sordular.

Öte yandan maçta özellikle 61. dakika şovunun ardından sessizce oturan, karşılaşma sonunda ise sadece takımını yuhalayan taraftarlar da Trabzonspor'a sahip çıkmadıkları, hiçbir coşku, baskı ve tezahürat ortaya koymadıkları için ağır tepkiler aldı.

DİYARBAKIR ÇOK ORGANİZE!
Diyarbakır mağlubiyetini sakatlıklara ve hastalıklara bağlayan Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, galibiyetten emin oldukları bir maçtan puansız ayrılmanın şokunu yaşadı.
Hem sahada, hem yedek kulübesinde forvet tutmayan Broos, konuşmalarında hatalı ve çarpık cümleler kurdu.
Maç sonrası yaptığı değerlendirmede “Karşımızda iyi organize olmuş bir takım vardı" diyerek yerel basından çok büyük tepki alan Broos'a, "Ne organize rakibi!.. Diyarbakır hazırlık maçı bile yapamadı. Hocayı geç kaldı, zorla yönetim kurdu, bu takım bir arada 3-4 idmanla sezona girdi. Trabzonspor'un böyle bahaneleri olamaz" şeklinde sert karşılıklar aldı.

NE SÖYLEDİĞİ BELLİ DEĞİL
Broos, "Her zamanki oyunumuzu oynayamadık. Direnç gösteremedik. Sivas’taki oyunumuz yoktu. Bunun nedenini şuan bilmiyorum ama araştıracağız. Diyarbakırspor organizeydi! Topun arkasına geçtiler ve her birlikte savunma yaptılar. Onların organizasyon bütünlüğüne karşın biz yeterli direnci gösteremedik. Geçen hafta oynayan Song’un yerine Giray oynadı. Bugün kaybetmemizin nedeni bu değildi. Giray da iyi bir oyun çıkardı. Üstüne üstlük bir de gol attı. Forvet konusunda şunu söyleyebilirim. Bu hafta hastalıklarla uğraştık. Selçuk ve Alanzinho hastalıkları nedeniyle çalışamadılar. Gökhan ve Yattara sakat. Gabric son anda hastalandı" dedi.

GOLCÜSÜZ TAKIM OLUR MU?
Sahaya forvetsiz çıkan Broos bahaneleri sürdürürken "Elimde sınırlı bir kadro var. Sakatlar ve hastalar geri döndüğünde gerçek kapasitemize ulaşacağız. Bu kadronun ligi götürebileceğini Sivasspor maçında gösterdik. Eksiklerimizi giderince daha iyi olacağımızı göreceksiniz. Gabric maçtan yaklaşık bir saat önce ishal haliyle durumunun iyi olmadığını söyledi. Ateşlenmesine karşın oynayabileceğini söyledi. Ancak ısınmaya çıktıktan sonra oynayamayacak durumda olduğunu gördük. Onunla başlamak istiyorduk ancak o durumda oynayamazdı. Kendisini hastaneye kaldırmak zorunda kaldık" diye konuştu.
Taraftarlar Trabzonspor'un iki haftadır golcüsüz oynamasını çok yadırgadı.

HAKAN DEGİRMENCİ/TRABZON

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum