1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor bu haberlere kızdı!
Trabzonspor bu haberlere kızdı!

Trabzonspor bu haberlere kızdı!

TS Başkanı Sadri Şener, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, başbakan aleyhinde şikâyette bulunduğu yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu!

A+A-

Trabzonspor Kulübü yaptığı açıklama ile basında Başkan Sadri Şener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz cumartesi günü kulübü ziyareti sırasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Trabzon'da yapılması için söz verdiği stadyumla ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu'na şikâyette bulunulduğu yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada "Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Sadri Şener'in gerek medeni cesareti, gerekse de almış olduğu aile terbiyesi konuları gerçek muhataplarının yüzüne söyleyebilme özelliğini taşımasına en büyük etkendir. Gelinen süreçte konu zaten Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bizzat aktarılmış, konuyla ilgili olarak da Sayın Başbakan gerekeninin yapılması yönünde talimat vermiştir. Kendilerine başkanımız tarafından teşekkür edilmiş ve minnet duyguları iletilmiştir. Bu gerçek dışında medyada yer alan haberler ve yorumlar doğru değildir. Bu tip haberler Sayın Sadri Şener ve kulübümüzü bağlamamaktadır" denildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumartesi günü Trabzon Atatürk Alanı'nda yaptığı konuşmada "Trabzonspor'u ziyaretten geliyoruz, orada yöneticileri dinledik ve sözlerini nasıl yerine getirmediklerini bize anlattılar. Tabii bu meydandan defalarca sözler veren Başbakan'ı dinlediniz. Düşündünüz ki Başbakan sözünü tutar. Ama bu Başbakan sizin bildiğiniz başbakan değil. Sözünü tutmayan bir başbakan. Ama biz Trabzonspor'un yaptığı devrim gibi, ülkede bu devrimi Trabzon'dan, Adana'dan, Edirne'den başlatacağız. Ben başbakan olduğumda bakın stat nasıl yapılırmış göreceksiniz" ifadelerini kullanmıştı.

Bazı basın yayın organlarında ise bu durum değerlendirilirken, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in Başbakan'ı Kılıçdaroğlu'na şikayet ettiği şeklinde yorumlanmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız