1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor engel tanımıyor: 3-2
Trabzonspor engel tanımıyor: 3-2

Trabzonspor engel tanımıyor: 3-2

Trabzonspor, geçen sezon Türkiye Kupası'nı elinden aldığı, ligin son maçında da şampiyonluktan ettiği Fenerbahçe'yi 3-2'lik skorla devirdi.

A+A-

Haftanın dev maçına iki takım da sürpriz kadrolarla çıktı. Ev sahibi ekip, Yattara-Alanzinho-Teo üçlüsüyle sahadaki yerini alırken, Fenerbahçe'de Alex yedek kulübesindeydi ve Semih ile Niang forvet hattındaydı. 

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER. Bünyamin Gezer xx, Erdinç Sezertam xx, Asım Yusuf Öz xx
TRABZONSPOR: Onur xx, Serkan xx, Glowacki xx (Giray dk. 64 xx), Egemen xx, Cale xx, Ceyhun xx, Selçuk xx, Colman x, Alanzinho xx (Umut dk. 46 xx), Yattara xxx (Barış Ataş dk. 85 ?), Teofilo x
YEDEKLER: Tolga, Mert Ege, Burak, Jaja
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
FENERBAHÇE: Mert Günok xx, Gökhan Gönül xx, Lugona xx, Bilica x, Andre Santos xx, Özer xx, Christian x (Alex dk. 75 x), Emre xx, Mehmet Topuz xx (Selçuk Şahin dk. 68 x), Semih xx (Stoch dk. 39 xx), Niang xx
YEDEKLER: Ertuğrul, Bekir, İlhan, Caner
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman
GOLLER: Mehmet Topuz (dk. 14 K.K.) Yattara (dk. 16), Glowacki (dk. 29) (Trabzonspor), Lugano (dk. 28), Mehmet Topuz (dk. 42) (Fenerbahçe)
SARI KARTLAR: Egemen, Ceyhun, Onur, Barış Ataş (Trabzonspor), Christian (Fenerbahçe)

1. GOL VİDEO:

Maçın ilk bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, 14. dakikada Trabzon'un kullandığı serbest vuruşta, Mehmet Topuz'un kafasından seken top sarı lacivertli ekibin ağlarına gittiğinde bordo mavililer, 1-0 öne geçiyordu.

2. GOL VİDEO:


Fenerbahçe, bu golün şokunu atlatmadan bir aşırtma vuruş da Yattara'dan geldi ve henüz 16. dakikada fark ikiye çıktı.
Fenerbahçe ise golü 28. dakikada buldu. Semih, topu auta çıkmadan içeri çevirdi ve Lugano yine fırsatçılığını konuşturup takımını umutlandırdı. Ancak Fenerbahçe'nin bu gol sevinci sadece 2 dakika sürdü.

3. GOL VİDEO:


Bu kez Glowacki'nin kafası Avni Aker'i bir kez daha coşturdu. Sakatlanan Semih'in yerine Stoch'u alan Aykut Kocaman'ın bu hamlesi sarı lacivertlilere 42. dakikada bir gol daha kazandırdı.



Slovak futbolcunun pasında Mehmet Topuz, Onur'u 2. kez mağlup etti.

31129

Son 28 resmi maçında kalesinde hiç iki gol görmeyen bordo mavili ekibin bu serisi de sona ermiş oldu. Trabzonspor, son 22 lig maçında da aynı istatistiği sürdürmüştü.

31131

3-2 biten ilk yarının ardından ikinci yarıda iki takımın da önemli pozisyonları vardı. Önce Teo bomboş kaleye topu gönderemedi, ardından da ikinci golün sahibi Yattara topu ağlar yerine kale arkası tribününü gördü. Fenerbahçe de Santos ile çok net bir fırsatı kullanamazken, 70. dakikada Colman, ceza sahasında Gökhan Gönül ile girdiği mücadele sonunda kendini yerde bulunca Bünyamin Gezer, penaltı noktasını gösterdi. Arjantinli'nin vuruşunda ise genç kaleci Mert, gole izin vermedi ve çok kritik bir kurtarışa imza attı.

Kalan bölümde Fenersahçe'nin baskısı sonuç vermedi ve Trabzonspor, ilk dev maçını 3-2 kazanıp puanını 6'ya yükseltti. Fenerbahçe ise ilk mağlubiyetini aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum