1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor Fenerbahçe maçı yarıda kaldı!
Trabzonspor Fenerbahçe maçı yarıda kaldı!

Trabzonspor Fenerbahçe maçı yarıda kaldı!

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki gerilimli maç tatil oldu! İlk yarı 2 kez duran maç, 45+10'da sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden tatil edildi.

A+A-

VOLKAN'A KAPI KOLU ATILDI

Karşılaşmanın başlama düdügünün ardından bordo mavili taraftarlar sahayı konfeti yağmuruna tuttu. Mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım oyunu durdurarak sahanın temizlenmesini istedi. Hemen ardından bu kez sahaya tehlikeli bir yabancı madde atıldı. Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel sahaya atılan kapı kolunu yerden alarak hakeme gösterdi. Volkan'ın yanına gelen bir TFF temsilcisi kapı kolunu aldı. Sahaya atılan bu maddelerden dolayı maçın ilk 5 dakikası duraklamayla geçildi.

YAYINDA EKRANA GELEN DİREK

Bu arada Lig TV'nin canlı yayını esnasında kale arkasındaki Trabzonsporlu taraftarların, koruyucu filelerin gerildiği direği eğerek aşağıya çektikleri de görüldü.

EMENIKE ATTI TRİBÜNLER GERİLDİ

Fenerbahçe Emmanuel Emenike'nin attığı golle 1-0 öne geçiyor. Moussa Sow'un pasıyla sol kanatta topla buluşan Alper Potuk yerden ceza sahası içerisine gönderdive penaltı noktası üzerinde bulunan Emmanuel Emenike'nin sol ayağıyla gelişine vuruşunda top ağlara gitti.

45+10'DA HAKEMLER GİTTİ

28. dakikada yardımcılarını saha içine çağırıp görüşen Bülent Yıldırım, 45+10'da Volkan Demirel'in koruğu kaleye atılan patlayıcı maddeler yüzünden bu kez doğrudan soyunma odasına gitti. Eğer sahaya o maddeler atılmasa Trabzonsporsoldan serbest vuruş kullanacak ve hemen ardından hakemin ilk yarıya eklediği 10 dakikalık süre dolduğundan, Bülent Yıldırım devreyi bitirecekti. Ancak sahaya atılan patlayıcı maddeler nedeniyle, hakem ilk yarının bitiş düdüğünü çalmadan, yardımcıları ile birlikte soyunma odasına gitti. Hakemlerle birlikte Fenerbahçeli futbolcular da soyunma odasının yolunu tuttu.

VE MAÇ TATİL EDİLDİ

Hakemlerin soyunma odasına gitmesinden 20 dakika sonra ise karşılaşmanın tatil edildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum