1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor gelecek yıl sezonu Akyazı’da açacak
Trabzonspor gelecek yıl sezonu Akyazı’da açacak

Trabzonspor gelecek yıl sezonu Akyazı’da açacak

Trabzonspor, 2015-2016 futbol sezonunu Akyazı mevkiinde inşa edilen yeni statta açacak.

A+A-

Akyazı’da yapımı devam eden stadyumda çalışmaların son derece güzel şekilde ilerlediğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Trabzonsporumuz Ağustos 2015’te başlayacak olan sezonun açılışını Akyazı’daki stadyumda yapacak” dedi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve Karayolları’nın ortaklaşa yürüttüğü, içerisinde Trabzonspor’un maçlarını oynayacağı 41 bin 513 kişilik stadyumun yer aldığı spor kompleksinin inşaatı olanca hızıyla devam ediyor.

akyazi_gumrukcuoglu.jpg

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, stadyum inşaatının çok güzel bir şekilde ilerlediğini ifade ederken, Trabzonspor’un Ağustos 2015’te başlayacak olan yeni sezonun açılışını planlandığı gibi Akyazı’da yapacağını kaydetti. Stadyumun inşasına, "2015-2016 sezonunda Trabzonsporumuz maçlarını burada oynayacak" diyerek başladıklarını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “2015-2016 sezonun başlamasına yaklaşık 9 ay var. Biz diyebiliriz ki inşallah bir 6 ay sonra stadyumumuz tamamlanacaktır. Trabzonsporumuz ve bu büyük kulübün taraftarları Avrupa’nın en modern statlarından birine kavuşacaktır” diye konuştu.

akyazi1.jpg

GECİKTİRİLMESEYDİ ŞİMDİ BİTMİŞTİ
Akyazı’daki stadyum inşaatı ilerledikçe; Trabzon’a, Trabzonspor’a stadyum kazandırmak için verdikleri mücadeleyi hatırladıklarını kaydeden Gümrükçüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
“Trabzonsporumuzun, bu şanlı kulübümüzün taraftarlarının ve de Trabzon şehrinin stada ihtiyacı var. Hem sosyal hem de sportif açıdan Trabzon’a modern bir stat kazandırmalıydı. Biz bunun için mücadele ederken önümüze zorluklar çıktı. Şunu ifade etmek isterim ki, gereksiz boş bahanelerle mahkeme koridorlarında stadyum inşaatı geciktirilmeseydi Trabzonsporumuz şu an maçlarını yeni stadında oynuyor olacaktı. Akyazı’da bu dev ve modern stadyumun ve elbette diğer spor tesisleri ile birlikte spor kompleksinin yapılmasını talimatlandıran dönemin Başbakanı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Trabzon’daki çalışmaları yakından takip etmekte olan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na, bakanlarımıza, milletvekillerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımız yetkililerine şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”

KONYA’DAN 3 PUANLA DÖNÜLECEK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, öte yandan yarın akşam Konya’da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un sahadan galibiyetle ayrılacağına inandığını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzonsporumuz Konya’dan Trabzon’a altın değerinde üç puanla dönecektir ve ben öyle görüyorum ki bu galibiyet bizi zirveye taşıyacaktır. Beşiktaş karşısında alınacak olan üç puanla Trabzonspor’un ilk devreyi lider kapacağına inanıyorum. Bu sezon Trabzonspor şampiyon olacaktır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız