1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor GS'yi gözüne kestirdi
Trabzonspor GS'yi gözüne kestirdi

Trabzonspor GS'yi gözüne kestirdi

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

A+A-

Turkcell Süper Ligi'nin 24. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Savunma oyuncuları Erdinç ve Musa Büyük, İstanbul'a Galatasaray'ı yenmek için gideceklerini söyledi.
Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan Musampa katılmazken, sakat olan Risp ve Ceyhun da çalışmada yer almadı. Ersen Martin ise doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Oyuncularına kondisyona dayalı bir çalışmanın ardından yarı sahada taktiğe dayalı bir çalışma yaptıran Ziya Doğan, defans ve forvet oyuncularını karşı karşıya getirdi. Savunma oyuncularının galip çıktığı çalışmada, Teknik Direktör Ziya Doğan forvet oyuncularına ceza olarak koşu yaptırdı. Yapılan idman sırasında sağ ayağına darbe alan Erdinç de çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Erdinç Yavuz, Galatasaray maçının çok zorlu geçeceğini belirterek, "Galatasaray maçı zorlu geçecek. Bizimle oynayacakları maçı çıkış maçları olarak görecekler. Biz de bu maçı kazanıp tırmanışımızı sürdürmek istiyoruz. İki takım içinde zorlu bir maç olacak ama biz İstanbul'a kazanmak için gideceğiz" dedi.
Pazar günü oynanacak karşılaşmada sarı kart cezalısı Ümit Karan'ın oynamayacak olmasının bir avantaj olmadığını belirten Erdinç, "Takım olarak iyi bir hava yakaladık. Seri galibiyetlerimize Galatasaray karşısında sürdürmek istiyoruz ve bu yolda maç kaybetmek istemiyoruz. Takım olarak iyi durumdayız. Galatasaray'da kimin oynayıp oynamayacağı bizim için fark etmiyor" diye konuştu.
Galatasaray'ın son haftalarda başarılı sonuçlar alamadığını belirten Trabzonspor'un sağ kanat oyuncusu Musa Büyük ise, şöyle konuştu: "Bizim için zor bir maç olacak. Galatasaray son haftalarda başarılı sonuç alamıyor ama bu kimseyi yanıltmasın, rakibimizin gücünü biliyoruz. Galatasaray karşısında 4 haftadır yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. İstediğimiz hedeflere ulaşmamız için önemli bir maç, rakibimizle aramızdaki puan farkını düşürmek istiyoruz"
Kısa yoldan lig de 2. ve 3. sıradaki takımları yakalama adına Galatasaray maçını kazanmak istediklerini ifade eden Musa Büyük, sözlerine şöyle devam etti: "Bu maç bu anlamda çok önemli, takım olarak iyi bir hava yakaladık. Galatasaray maçı bizim için bir dönüm maçı değil, önümüzde oynayacağımız çok maç var. Ama kısa yoldan 2. ve 3. sıradaki takımları yakalama adına önemli bir karşılaşma, son haftalarda maçlarda gösterdiğimiz konsantrasyonu bu maça yansıtırsak kazanacağımızı düşünüyorum"
Trabzonspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını bu akşam yapacağı çalışma ile sürdürecek. Teknik Direktör Ziya Doğan, Sarı-kırmızılı takım ile yapacakları zorlu karşılaşma öncesi yarından itibaren idmanları basına ve taraftara kapatacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız