1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'a 3-0 hükmen geliyor
Trabzonspor'a 3-0 hükmen geliyor

Trabzonspor'a 3-0 hükmen geliyor

Trabzonspor-Sivasspor maçına ilişkin düğüm haftaya çözülüyor. TFF Hukuk Kurulunun dün Federasyon'a yazılı olarak bildirdiği görüş Trabzon'u yakacak cinsten.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun pazartesi ya da salı günü yapacağı toplantıda bu maçı görüşeceği ve büyük olasılıkla da 3-0 hükmen Sivasspor lehine tescil edeceği öğrenildi. Bu arada, TFF Hukuk Kurulu dün Federasyon'a yazılı olarak bildirdiği görüşte, gerekli önlemlerin alınamadığına dikkat çekerek, olaylardan sonra müsabaka talimatı 29’a B maddesine göre yarım kalan maç nedeniyle Trabzon’un 3-0 hükmen yenik ilan edilmesi gerektiğini bildirdi.

Albayrak’a ceza yolda

Bordo-Mavili kulübe bu cezaların ardından 2. bir şok da yine Federasyon'dan gelecek. Olaylı maçın ardından Nuri Albayrak ve yönetici Abdullah Başer'in gerek Federasyon gerekse Haluk Ulusoy'u hedef alan açıklamaları sonrası, "Teşkilatı küçük düşürücü açıklamalar yapmaktan" dolayı Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na sevkedileceği bildirildi. Başer maçtan sonra, "Koltuğunu Trabzon'a borçlu olan Ulusoy başkanlığında bunlar yaşanmamalı. Bu düşmanlıktır" demişti.

Köprüler atıldı

Haluk Ulusoy başkanlığındaki Federasyon'un gerek verdiği, gerekse vereceği cezalar sonrası Trabzonspor yönetimi, hep desteklediği Ulusoy'a savaş açtı. Ulusoy'un yaptığı, "Bülent Demirlek'i maç sırasında aramadım" açıklaması camiada tepkiyle karşılandı ve ipler kopma noktasına geldi. Ayrıca daha önce, "Federasyon'dan Trabzon aleyhine ceza gelirse istifa ederim" diyen federasyon yönetim kurulu üyesi İbrahim Usta'nın da bu aşamada ne yapacağı tüm çevreler tarafından merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız