1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'a kombine şoku
Trabzonspor'a kombine şoku

Trabzonspor'a kombine şoku

Trabzonspor'da geçen yılki heyecanın binde biri kalmadı. Taraftar kombine biletlere ilgi göstermedi. Yönetim şokta...

A+A-

MUMLA ARANIYOR
Trabzonspor’da Hugo Broos ile anlaşılması bile taraftarı heyecanlandırmadı. Geçen sezon 17 bin kombine ile tarihi rekor kıran Bordo-Mavililer, bu sezon bir aylık bir sürede henüz 2700 kombine satılması yönetimi endişelendiriyor. Transferde henüz istenen adımların atılmaması taraftarların bekleyişini sürdürmesine neden olurken, tablo geçen yılın mutla aranacağı yönünde.

GELİR ÇOK DÜŞÜK
Yönetim ise taraftarın kombinelere ilgisini çekmesi için flaş transfer yapmak istediği ifade edilirken, henüz kasaya giren miktarın hedeflenen rakamın çok uzağında kalması da mali olarak düşündüren bir durum olduğu dile getirildi. Trabzonspor’un kombinelerden geçen yılki 10 trilyonluk rakama yakın bir kaynak beklediği ifade edilirken, şuanda henüz elde edilen gelir 1.7 trilyon seviyesinde.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız