1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'da hareketli saatler
Trabzonspor'da hareketli saatler

Trabzonspor'da hareketli saatler

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, bugün Olağanüstü Genel Kurul'da yaşananların Trabzonspor camiasına yakışmadığını söyledi.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası tesislerden ayrılırken basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Genel Sekreter Hasan Yener, iftardan sonra tekrar toplanacaklarını belirterek, "Bu kongre Trabzonspor'a yakışmadı. Başkan olanlardan çok etkilendi. Kırgın ve üzgün. İstifasını sunması gibi bir durum yok ancak olursa kongre kararı olur, istifa olmaz. İftardan sonra tekrar bir toplantı yapacağız. Orada bütün bu yaşananları değerlendirip Trabzonspor kulübü ve camiası için biz bir karara varacağız. Bugünkü yaşananlar Trabzonspor için hiç şık durmadı. Böyle bir kongre olmamalıydı" dedi.

Kulüpten son dakika açıklaması:
Trabzonspor Kulübü'nün bugün gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulunda yaşanan gelişmelerin ardından Bordo-mavili yönetim akşamdan sonra bir açıklama yaptı.

Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, yönetim kurulunun bazı projeleri kongre üyelerden onay alarak hayata geçirme düşüncesinin gerçekleşmediği ve genel kurulun kulübün büyüklüğüne yakışmayan gelişmelere sahne olduğuna dikkat çekildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Yönetim kurulumuzun bazı projelerini üyelerimizden onay alarak hayata geçirme düşüncesi maalesef gerçekleşmemiş ve Olağanüstü Genel Kurul, Trabzonspor Kulübü'nün büyüklüğüne yakışmayan bir takım gelişmelere sahne olmuştur. Özellikle sayın başkanımıza yönelik dile getirilen bazı maksadını aşan eleştirilerin hakkaniyet ölçüleriyle bağdaşır bir yönü yoktur. Yaşanan bu gelişmeler sağduyu sahibi Trabzonsporlular'ı olduğu gibi bizleri de fazlasıyla üzmüştür. Tüm mesaisini ve enerjisini kulübümüzün daha iyi koşullara sahip olması hedefi doğrultusunda harcayan yönetim kurulumuz, camiamıza zarar verecek davranışların her zaman uzağında kalmayı tercih etmektedir. Bugün itibariyle söz konusu anlayıştan farklı bir tavır sergilememiz de mümkün değildir. Bu büyük kulübün sorumluluğunu taşıyan kurulumuza düşen görev, yeni sezonun henüz başında ve önemli maçlar arifesinde olduğumuz şu günlerde soğukkanlılığımızı bir an olsun elden bırakmamaktır. Her şeye rağmen kongrede yaşananları aşırıya kaçsa da kulüp sevgisi taşıyan üyelerin demokratik tepkileri olarak görmek ve bir daha tekrarlanmaması için herkesin üzerine düşeni yapacağına inanmak istiyoruz. Yönetim kurulumuz, kulübümüzün kaosa sürüklenmemesi adına görev sorumluluğu çerçevesinde yoluna devam edecektir. Değerli gönüldaşlarımızdan beklentimiz, bu süreci geride bırakarak, daha iyiyi bulma adına takımımıza olan desteklerini sürdürmeleridir. Ayrıca, bu kongrede yaşananlar kulübümüzün gerçek sahiplerinin ortak değerlerimizi koruma anlamında daha duyarlı ve aktif olmaları gerektiği yönündeki önemli bir mesaj olarak algılanmalıdır. Trabzonspor'un geçmişinde özveriyle, zor koşullarda emek veren insanlarımızın bu tip taşkınlıkları engelleyecek duyarlılıkla hareket etmeleri verdikleri hizmetin vazgeçilemez bir sorumluluğudur. Söz konusu genel kurulun Trabzonspor Kulübü adına bir krize yol açmaması için camiamızın bütün unsurlarının aynı anlayış çerçevesinde olaya yaklaşacağına güvenimiz tamdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

İLGİLİ HABER:
TRABZONSPOR'DA GERGİN KONGRE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum