1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TRABZONSPOR'DA İMZALAR ATILDI
TRABZONSPOR'DA İMZALAR ATILDI

TRABZONSPOR'DA İMZALAR ATILDI

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vararak kadrosuna kattığı Olcan Adın ve Torric Jebrin için imza töreni düzenledi.

A+A-

Bordo-mavililer Gaziantepspor'da transfer ettiği Olcan Adın ile 3.5 yıllık sözleşme imzalarken Torric Jebrin ile de 4.5 yıllık anlaşma imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde düzenlenen imza törenine Trabzonspor Genel Saymanı Temel Tarık Kazancıoğlu katıldı. Her iki oyuncunun da Trabzonspor camiasına hayırlı olmasını dileyen Kazancıoğlu, "İki oyuncu da takibimizde olan oyunculardı. Gerek Olcan gerekse Jebrin. Kulübümüze katkı sağlama anlamında bu transfere karar verildi ve şu anda bu transferleri gerçekleştirmiş olduk. Olcan performansı ile Türkiye'de kendisini ispat etmiş bir arkadaşımız. Trabzonspor forması ile hem bordo- mavili camiaya hem de Türk futboluna önemli katkılan yapacaktır. Jebrin de uzun yıllar formamız altında öremli katkılar yapacaktır. Aramıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum. Başarılı bir sezon geçirir ve bu uzun yıllar sürer" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Olcan Adın ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldim. Ben de bu hedefler doğrultusunda kulübüme katkı yapmak istiyorum. Şu anda oldukça heyecanlıyım. Duygularımı tarif edemiyorum. Trabzonspor her zaman hedefleri olan bir kulüp. İnşallah uzun yıllar Trabzonspor'a başarılı bir şekilde hizmet ederim" dedi.

Hedefleri olan bir kulübe transfer olduğunu belirten Olcan, "Genç milli takımlarda her zaman oynadım. Trabzon'da da performansımı en iyi şekilde gösterip A Milli takıma kadar yükselmek istiyorum" diye konuştu.

Bordo-mavili takımın Ganalı transferi Torric Jebrin ise Trabzon'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada beni çok zor bir mücadele bekliyor. Çok büyük bir mücadele vermem gerekiyor. Taraftarlardan ricam bana yardımcı olmaları beni yalnız bırakmamaları. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Burada olmak benim için büyük bir onur, mutluluk ve aynı zamanda büyük bir mücadele demek. Bir kenarda oturup asla olup biteni izlemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

İki oyuncu daha sonra giyecekleri formalarla basın mensuplarına poz verirken, futbolculara Trabzoncell hattı da hediye edildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız