1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor'un tadı tuzu yok!
Trabzonspor'un tadı tuzu yok!

Trabzonspor'un tadı tuzu yok!

Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında Trabzonspor, Gaziantepspor'la 0-0 berabere kaldı. Trabzonspor bir de penaltı kaçırdı! İşte o poziyon: VİDEO

A+A-

Bu sezon ligde istikrarsız bir performans gösteren Trabzonspor 8. haftanın açılış karşılalaşmasında konuk ettiği Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı ve kendi evinde çok değerli iki puan daha kaybetti.
Karşılaşma 90 dakika boyunca temposuz bir oyuna sahne olurken; Trabzonspor müsabakada daha fazla etkin olan taraf gözüktü.
Bordo-Mavililer, Gökhan Ünal, Serkan Balcı ve Colman ile önemli fırsatlardan da yararlanamadı. 


vid.jpg 
PENALTI POZİSYONU:



68. dakikada ev sahibi ekip adına Colman bir de penaltı atışından yararlanamadı.
Trabzonspor bu beraberliğin ardından puanını 12'ye Gaziantepspor ise 7'e yükseltti.
24046
STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Tolga Özkalfa xx, İsmail Şencan xx, Muharrem Yılmaz xx.
TRABZONSPOR: Sylva xx, Tayfun x, (Yatara dk. 46 xx), Giray xx, Egemen xx, Cale xx, Selçuk x, Colman xx, Serkan x, Gabriç xx, Umut xx(Alanzinho dk. 71 xx), Gökhan Ünal xx
YEDEKLER: Onur, Ceyhun Gülselam, Ferhat, Barış, Song
TEKNİK DİREKTÖR :Hugo Broos
GAZİANTEPSPOR: Mahmut xx, Murat xx, Zurita x, Jorginho xx (Erkan dk. 83 x), Hakan Bayraktar xx, Tolga Seyhan xx, Olcan xx(Ferdi Coşkun dk. 78 x), Ivan xx, Correira xx, Cenk x, Julio Cesar xx (Ümit dk. 89 ?)
YEDEKLER: Recep, Erman, İbrahim, Beto, Rolond Linz,
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Coucerıo
SARI KART: Serkan Balcı, Selçuk, Gabriç, Colman (Trabzonspor), Julio Cesar (Gaziantepspor)
24047
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
21. dakikada Umut kafa pasın da topla birlikte ceza sahası içine giren Serkan Balcı'nın sert şutu üst direğe çarparak auta çıktı.
35. dakikada Tayfun sağ taraftan yaptığı ortaya kale sahası içindeki Gökhan Ünal'ın kafa vuruşunu kaleci Mahmut kornere çeldi.
36. dakikada Sağ köşeden Colman'ın ceza sahasına ortaladığı kornerde Gabric'in kafa vuruşunda kaleci Mahmut bir kez daha gole izin vermedi.
24048
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
55. dakikada Umut ceza sahası dışından, ceza sahası içine ortada yaptı. Gaziantepspor ceza sahası içinde bulunan Gökhan Ünal kafa vuruşunda top auta çıktı.
61. dakikada Olcan sol kanattan Trabzonspor ceza sahası içine orta yaptı. Julio Cesar'ın yaptığı vuruşta, topun önüne yatan Egemen'e çarparak uzaklaştırdı.
65. dakikada Gökhan, Gaziantepspor ceza sahası içine giren Colman'a derinlemesine pas verdi. Araya giren Cenk tehlikeyi uzaklaştırdı.
66. dakikada Gaziantepspor ceza sahası içinde Egemen'e faul yapıldı. Hakem Tolga Özkalfa penaltı noktasını gösterdi.
67. dakikada Colman'nın kullandığı penaltıyı Gaziantepspor kalecisi Mahmut kornere çıkardı.
74. dakikada Cale'nın sol kanattan ceza sahası içine orta yaptı. Gökhan Ünal'ın kafa vuruşunda top auta çıktı.
24049

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum