1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'u güldüren Ceyhun oldu
Trabzon'u güldüren Ceyhun oldu

Trabzon'u güldüren Ceyhun oldu

Gaziantepspor maçında attığı 2 golle Bordo Mavililere galibiyeti kazandıran Ceyhun Eriş Trabzon'da bir anda herkesin gözbebeği oldu...

A+A-

Gaziantepspor maçında attığı 2 golle takımına galibiyeti kazandıran Ceyhun Eriş'den mutlusu yok. Ceyhun, Trabzon'da oynadığı ilk maçta 2 gol atmanın keyfini yaşadığını söyledi.
Turkcell Süper Ligi'nin 2. yarısının başlamasıyla birlikte ilk galibiyetini Gaziantepspor karşısında elde eden Trabzonspor haftayı 3 puanla kapatarak 24 puan ile 11. sıraya yükseldi. Gol yollarında sıkıntı yaşayan Trabzonspor, Ankaragücü'nden transfer ettiği Ceyhun Eriş ile Gaziantepspor maçında bu sıkıntısını aştı. Geçtiğimiz hafta Vestel Manisaspor maçında ilk kez Bordo-mavili formayı giyen Ceyhun, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda çıktığı ilk maçında attığı 2 gol ile Bordo-mavili taraftarları sevince boğdu.
Trabzonspor forması ile Avni Aker'de attığı 2 gol ile takımın galip gelmesinden dolayı çok keyifli ve mutlu olduğunu belirten Ceyhun, şöyle konuştu: "Trabzon'da ilk maçta 2 gol atmam çok güzel bir duygu. İlk maçta benim gol atmam ile takımın galip gelmesi çok keyif verici. Umarım bu böyle devam edecektir. Allah utandırmaz inşallah. Trabzonspor olarak çok daha güzel yerlere geleceğiz. Çünkü hem Trabzonspor hem de taraftarın bu şekilde bir özgüvene ihtiyacı var. Bunu da yavaş yavaş kazanıp daha yukarılara çıkacağız."
Trabzonspor taraftarının takımlarına muhteşem destek verdiklerini daha önceden bildiğini belirten Ceyhun Eriş, "Bu akşam bize iyi destek verdiler. Onların desteği ile galip geldik. Trabzonspor taraftarını gerçekten çok iyi buldum. Bundan sonra daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.
Ceyhun, Trabzonspor forması altında attığı 2 golle de bu sezon gol sayısını 5'e çıkardı. Oyuncunun daha önce formasını giydiği Ankaragücü'nde üç golü bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız