1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Tribün, Giresun maçına yetişir mi?
Tribün, Giresun maçına yetişir mi?

Tribün, Giresun maçına yetişir mi?

Pazar İlçe stadı’nın yenilenen dere tarafındaki tribünlerinin Giresunspor ile 11Şubat’ta oynanacak ilk lig maçına yetişip yetişmeyeceği muamma oldu.

A+A-

Pazar İlçe stadı’nın sezon başında yıkılarak yeniden yapımına başlanan dere tarafındaki tribünlerinin Giresunspor ile 11Şubat’ta oynanacak ilk lig maçına yetişip yetişmeyeceği tartışma konusu oldu.
Şirket: Yetiştireceğiz
Candem İnşaat tarafından ihalesi alınan ve yıkılarak yenisi yapılmaya başlanan tribünlerin Ocak ayı sonunda tamamlanacağını söyleyen firma sahibi Hamit Pirim, “Tribünlerin yarısı tamamlandı. Kalan bölümünün de bir kısmının betonu döküldü. Diğer bölümünün ise kalıp bağlama işlemleri devam ediyor. Havalar böyle güzel giderse inşallah tribün inşaatı Ocak ayı sonu itibariyle tamamlanacak. Koltuklar da geldi. En azından yarısı kesin hazır olur. Ama biz tabii ki ay sonunda tamamını hazır hale getirmek uğraşısı içerisinde olacağız. Giresun maçından 10 gün önce hazır oluruz. Turnike ve diğer işlemler bizim dışımızda kurulacak. O tedbiri şimdiden almaları gerekir.” Dedi  
Kulüp: Umut yok
Pazarspor 2. Başkanı Erdal Hoşver de yaptığı açıklamada tribün inşaatının devam etmesi nedeniyle ilk yarıda taraftar desteğinden büyük oranda yararlanamadıklarını belirterek, “Tribünlerin 15 Aralık tarihinde biteceği taahhüt edilmişti. Ancak bitirilemeyerek 1 aylık ek bir süre talebi oldu. Bu süre de dolmak üzere. Göründüğü şekliyle bu inşaat daha çok sürecek. Bizim için 11 Şubat tarihinde evimizde ligin ilk maçını oynayacağımız Giresun müsabakası çok önemli. Bu stadın o tarihten en az 1 hafta önce teslim edilmesi gerekiyor ki Federasyon’dan tribüne seyirci kabul edebileceğimize dair izni alalım. Özellikle misafir takıma ayrılacak bölümün mutlaka tamamlanması gerekiyor. Tuvaletlerin mutlaka ihtiyaca cevap verecek şekilde yapılmasını istiyorlar. Bu maç öncesinde inşallah tribünler yetişir ve biz de muhteşem taraftar desteğimizle Giresun maçını alarak ilk hafta liderliği elde ederiz” dedi.(Naci GÜVEN)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum