1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. TS, İstanbul'un yedeklerine kaldı!
TS, İstanbul'un yedeklerine kaldı!

TS, İstanbul'un yedeklerine kaldı!

Transferde umduğunu bulamayan Trabzonspor'un 3 büyüklerde problem yaşayan oyuncuların peşine takılması, taraftarı çileden çıkardı.

A+A-

Hakan DEĞİRMENCİ
Ligde ve kupada bu sezon camianın beklentilerinden son derece uzak bir görüntü çizen Trabzonspor, bir yandan ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da transferde ciddi adımlar atmak için yoğun gayret sarfediyor. Ancak bu konuda şu ana kadar başarılı görünmeyen ve Karadeniz ekibinde kurmaylar özellikle büyük kulüplerdeki golcülere kanca atmaktan başka formül üretemiyor.

SON ÇARE FENERBAHÇE
Önce Beşiktaş'ın mutsuz golcüsü Bobo'yu isteyen Trabzonspor hemen ardından Galatasaray'da sürekli forma şansı bulamayan Nonda'ya gitti. Trabzonspor bu oyunculara karşı, kadroda teknik direktör Şenol Güneş'in düşünmediği isimleri önerdi. ancak hem Beşiktaş, hem Galatasaray tekliflere yanaşmadı. Bununla birlikte, istenilen golcülerin de Trabzon'a gelmeye yanaşmadığı anlaşıldı. Ardından Antalya kampında kendisiyle görüşen yöneticilerden Fenerbahçeli Burak Yılmaz'ı isteyen Güneş, bu oyuncunun da Trabzonspor'a gelmek istememesi üzerine bu kez 'nöbetçi golcü' Semih Şentürk'e haber gönderdi.

KOVDUKLARINA MUHTAÇ
İstanbul kulüplerinde sürekli forma şansı bulamayan golcüleri son bir hafta içinde adeta sıradan geçen Trabzonspor, farklı alternatifler bulamayınca taraftar adeta isyan ediyor. Umut ve Gökhan'a ise camia olarak ikinci yarı için güven duyulmaması, yönetimi geriyor. Kulübü, mesaj yağmuruna tutan karaftarlar, "Gol vuruşunu dahi beceremeyen iki forvetimiz var. Bunlara teknik heyet hala sahip çıkar bir görüntü veriyor. Ama oyuncularda herhangi bir ışık olmadığı gibi, sürekli İstanbul kulüplerinin yedekleriyle ilgilenmemiz de hedeflerimizin çoktan küçüldüğünü gösteriyor. Kayserispor kadar olamıyoruz. Altyapıdan gelen tüm oyuncuları küstürdük ve kaçırdık. Kovularak giden Çağlar Birinci'yi alabilmek için kırk dereden su getiriyoruz. İkinci derece futbol ülkelerini dolaşıp hazır bir golcü ya da bir Makukula bulamıyoruz" diye görüş belirtiyor.

Bu arada, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasındaki görüşmelerin Gökhan Ünal'a karşı Semih-Uğur takası şeklinde sürdüğü öne sürülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum