1. HABERLER

  2. YURT VE DÜNYA

  3. Türk uçağı fuzeyle vuruldu!
Türk uçağı fuzeyle vuruldu!

Türk uçağı fuzeyle vuruldu!

Irak'ta düşen Türk uçağının ABD tarafından füzeyle vurulduğu iddialarının hemen ardından islam kimliğiyle fason bir örgüt türedi!

A+A-

Irak'ta ''İslam Ordusu'' adlı bir grup, Türk işçileri taşıyan ve 34 kişinin öldüğü Moldova uçağını kendilerinin düşürdüğünü ileri sürdü.
Grubun bir internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, ''grubun askerlerinin, Balad yakınındaki Amerikan üssüne değişik yönlerden yaklaşarak inmeye çalışan bir uçağa, orta menzilli silahlar kullanılarak ateş açtıkları'' belirtildi.
Açıklamada, bu ateş sonucu ''uçağın düşürülmesinin başarıldığı'' bildirildi.
10 Ocak tarihli bu açıklamanın gerçekten bu gruba ait olup olmadığının belirlenmesi imkanı bulunmuyor. Açıklamada, başka bir ayrıntı verilmedi.
Olaydan sonra Irak'a yetkili gönderen Moldova Sivil Havacılık Dairesi'nin Başkan Yardımcısı İurie Zidu, ''Soruşturma devam ettiği için, uçağın düşüş nedeni konusunda henüz açıklama yapmak için erken'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum