1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Turnuvanın final maçları başladı
Turnuvanın final maçları başladı

Turnuvanın final maçları başladı

Yaz Kuran Kursu öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvasında finallerde mücadele edecek 3 takımın müsabakaları başladı

A+A-

Naci GÜVEN - Yaz Kuran kurslarına giden kursiyerler arasında düzenlenen futbol turnuvası Pazarspor Suat Karabekir tesislerinde 3 gün sürecek. 3 takımın finale kaldığı karşılaşmalar puan usulü ile oynanıyor.



Turnuvada ilk karşılaşma, Kirazlık Mahallesi Camii ile Irmak Köyü Kaynaklı Camii arasında oynandı. Karşılaşmayı maçın başından sonuna kadar üstün götüren Kirazlık Mahallesi Camii 7 – 1 kazanarak hanesine 3 puan yazdıran takım oldu.

Diğer karşılaşmalarda ise 7 Ağustos Salı günü Saat 18.00’da Irmak Köyü Kaynaklı Camii ile Merkez Hatuniye Camii karşılaşırken son müsabaka 8 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00’da Kirazlık Mahallesi Camii ile Merkez Hatuniye Camii arasında oynanacak.
Turnuvada sıralama, alınacak puan ve averaja göre şekillenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum