1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Ümit, Pazarspor'la anlaşamadı
Ümit, Pazarspor'la anlaşamadı

Ümit, Pazarspor'la anlaşamadı

Pazar'a gelerek Pazarsporlu yöneticilerle masaya oturan Ümit Ozan Kazmaz, transfer rakamında anlaşamayınca geri döndü.

A+A-

Pazarspor’da Teknik Direktör Şevki Tonyalı’nın alınmasını istediği ve transfer komitesinin daha önce görüşme yaptığı Ümit Ozan, ilçeye gelerek yöneticilerle masaya oturdu.
Daha önce Pazarspor’da da forma giyen, en son Akçaabat Sebatspor’da oynayan oyuncu ile ön görüşme yapıp prensipte anlaşmaya varan Mavi Beyazlılar, resmi sözleşme için yapılan görüşmede rakamlara takıldılar.
 
Ümit Ozan’ın standartların üzerinde bir rakam istediği, Pazarspor yönetiminin de dengelerin bozulmaması anlamında fiyatlarda taviz vermediği öğrenildi.
Teknik Direktör Şevki Tonyalı, Ümit Ozan gibi tecrübeli bir ismin takıma çok şeyler katacağı için transferi yönünde tercih koyduğunu belirterek, “Maç içerisinde oyunun kaderini değiştirebilecek bir yetenek. Ancak yönetimin de elbette ki bir transfer politikası var. Alınması bizim için iyi olacaktı. Ancak henüz anlaşma sağlanamadı” diye konuştu.

Kamp kadrosu belli oldu
Teknik Direktör Şevki Tonyalı Pazar’da 5 Temmuz’da başlayan çalışmaların ilk etabının da tamamlandığını belirterek, “Bugün Pazar’daki son çalışmamızı yaparak 7 günlük programımızı tamamladık. 35 kişilik kadromuzu 26’ya indirerek kamp kadromuzu belirledik. Bir günlük dinlenmenin ardından Cuma sabahı Havza’ya hareket edeceğiz. 8 gün Havza’da çalıştıktan sonra da 23 Temmuz’da Yozgat kampı başlayacak.” Dedi.

İşte kamp kadrosuna dahil edilen oyuncular: Fethi Bilgin, Hakan Acar, A.Rahman Bozkurt, Erdinç Yangın, Ali Ertekin, Mahmut Eflatun, Hakan Macit, Mikail Üzümcü, Hasan Aydınlı, Bora Marangoz, Sadettin Özer, Eren Görür, Ramazan Öztürk, Yasin Hatipoğlu, A. Özgür Basa, Özgür Mollamehmetoğlu, Mikail İnce, Arda Demiral, Abdulaziz Solmaz, Ali Osman Aydoğdu, Avni Piral, Mustafa Akpolat, Barış Sarıbaş, İhsan Polat, Mehmet Çakır ve Alper Altınok.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum