1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Uzungöl buz tuttu
Uzungöl buz tuttu

Uzungöl buz tuttu

Uzungöl son günlerde yağan kar yağışı ve yaşanan şiddetli soğukların ardından kısmen dondu

A+A-

Türkiye’nin ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl son günlerde yağan kar yağışı ve yaşanan şiddetli soğukların ardından kısmen dondu. 

uzung6.jpg

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı, doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı turistlerin cazibe merkezi olan Uzungöl’de üç gündür aralıksız yağan kar yağışı ve aşırı soğuklar nedeniyle gölün yüzeyi donarken hava sıcaklığı -10 dereceye kadar düştü.

uzung5.jpg

Kar yağışıyla birlikte kış manzaralarını görmek için Uzungöl’e gelen yerli ve yabancı turistler donan göl manzaralarının etrafında bol bol fotoğraf çektirdi.

uzung4.jpg
 
Uzungöl'de hizmet veren turizm işletme sahiplerinden Murat Akyüz, kışın bir başka güzel olan Uzungöl’ün beyaz örtülü doğal güzelliğini görmek isteyenleri Uzungöl’e davet etti. 

uzung1-001.jpg

uzung2-001.jpg

uzung3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız