1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Bektaş, Pazar’da incelemelerde bulundu
Vali Bektaş, Pazar’da incelemelerde bulundu

Vali Bektaş, Pazar’da incelemelerde bulundu

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Pazar İlçesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

A+A-

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Pazar İlçesinde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Vali Bektaş’a incelemeleri esnasında Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Nurettin İnce, Pazar İl Genel Meclisi Üyesi Rasim Çorbacı ve diğer yetkililer eşlik etti.

bval3.jpg

Programının ilk bölümünü tarihi eserlere ayıran Vali Erdoğan Bektaş, sırasıyla Pazar Sivrikale Köyünde bulunan kale harabelerinde, Kocaköprü Köyünde bulunan dört gözlü kemer köprüde ve 14. yüzyılın başlarında Cenevizliler tarafından inşa edildiği bilinen Ciha Kalesinde incelemelerde bulundu.

val4-006.jpg

Türkiye’nin genel olarak  kültür ve tabiat varlıkları konusunda çok  zengin bir ülke olduğunu belirten Vali Bektaş, “Kültürel varlıklarımız, Rize’nin turizm potansiyeli konusunda büyük zenginlikler içeriyor. Bizden önceki nesilden devraldığımız kültürel mirasları koruyarak gelecek kuşaklara teslim etmek zorundayız” dedi.

val1-009.jpg

Daha sonra Pazar’da inşaatı devam etmekte olan küçük sanayi sitesinde, Pazar Ziraat Odası bünyesinde kurulan meyve kurutma tesisinde ve Derebaşı Köyünde bulunan organik gübre üretim merkezinde incelemelerde bulunan Vali Bektaş, tesis yetkililerine gelecek nesilleri korumak ve onlara sağlıklı besinler sunmak adına çok anlamlı bir faaliyet yürüttüklerini ifade ederek çalışmalarında başarı diledi.

val11-001.jpg

Vali Erdoğan Bektaş, Pazar’daki programını, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek’i makamlarında ziyaret ederek ve 142 yatak kapasiteli Kaçkar Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak tamamladı. 

val9-004.jpg

val10-001.jpg

val8-004.jpg

val7-004.jpg

val6-004.jpg

val5-006.jpg

val2-009.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum