1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vali Bektaş Pazar'da Sanayi Sitesini inceledi
Vali Bektaş Pazar'da Sanayi Sitesini inceledi

Vali Bektaş Pazar'da Sanayi Sitesini inceledi

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Pazar İlçesi Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu 

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, inşasına 2014 yılında başlanan, toplam 132 imalathaneden oluşacak Pazar Küçük Sanayi Sitesinde incelemelerde bulundu ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

sany5.jpg
 
Vali Bektaş’a incelemeleri esnasında Pazar Kaymakam Vekili Coşkun Öztürk, Pazar İl Genel Meclisi üyesi ve Pazar Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Rasim Çorbacı ile diğer yetkililer eşlik etti.

sany4.jpg
 
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, incelemeleri esnasında yaptığı değerlendirmede; Pazar Küçük Sanayi Sitesindeki çalışmaları, Rize’de göreve başladığı günden beri yakından takip ettiğini belirtti.

sany3.jpg
 
Projenin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının sağladığı kredi ile yapıldığını ifade eden Vali Bektaş, “Rize’de şuan itibariyle büyük sanayi tesislerimiz yok. Hizmete sunacağımız bu tesis ile küçük sanayicilerimize bir imkan sunmuş olacağız. Bu sayede küçük sanayicilerimiz gelişerek, palazlanarak Rize’de büyük sanayi tesislerini faaliyete geçirmeleri yönünde umutlarımız var. Bu umutlarımızın yeşerebilmesi için bu tesisin biran önce bitirilip sanayicilerimizin hizmetine sunmamız gerekiyor. Bu konuda bize ne görev düşüyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız” şeklinde konuştu ve %90 oranında tamamlanan sanayi sitesine emeği geçen herkese teşekkür etti. 

sanay2-001.jpg

vid1.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız