1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. VALİ YAZICI'YA PAZARLILAR BÖCEKLERİ SORDU!
VALİ YAZICI'YA PAZARLILAR BÖCEKLERİ SORDU!

VALİ YAZICI'YA PAZARLILAR BÖCEKLERİ SORDU!

Pazar'da bir dizi incelemede bulunan Rize Valisi Ersin Yazıcı'ya vatandaşlar bölgeyi istila eden zararlı böceği sordu. Bir vatandaşın, 'Bizi ve Güneydoğu'yu istila eden böcekleri ne edeceğiz?' sorusuna Vali Yazıcı bakın nasıl cevap verdi:

A+A-

İlçelerde bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek yatırımları yerinde inceleyen Rize Valisi Ersin Yazıcı, Pazar’da vatandaşlarla sohbet etti.

pazarvali1.jpg

Bir yandan yöreyi istila eden Ricania Simulans isimli zararlı böcek konusunda vatandaşlardan gelen şikayetleri dinleyen Vali Yazıcı, diğer yandan da terörle ilgili açıklamalarda bulundu.

pazarvali10.jpg

Vatandaşların, “Nereden geldi bu böcek?” sorusuna Vali Yazıcı, “Tahminimiz gemilerle geldi buraya. Gemilerle gelen meyve sebzeyle bir şekilde geldiğini tahmin ediyoruz. Bir çare bulacağız. Bu sene bulamadık. Gelecek sene inşallah halledeceğiz. Bölgenin bildiği bir böcek olmadığı için çözüm bulmak kolay olmadı.” cevabını verdi.

pazarvali11.jpg

Bu arada bir vatandaşın, “Sayın Valim en büyük böcek Güneydoğu’da. Bu böcek insanı yemiyor. Asıl, oradaki böcekleri temizlemek lazım.” sözleri üzerine Vali Yazıcı, “Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlet. Şefkat elini uzattı, onlar anlamadı. Şimdi sert yüzünü de devlet gösterir. Kimse de bununla baş edemez. Kimse bizim gücümüzü de test etmesin. Biz devlet olarak şefkat elimizi uzattık, tutmadılarsa sonucuna katlanacaklar.” şeklinde cevap verdi.

Bazı vatandaşlar ise, “Onlara da buradaki böceklerle beraber bir ilaç geliştirmek gerek” ifadelerini kullandı.

pazarvali2.jpg

Vali Yazıcı, daha sonra Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ilçe Emniyet Müdürü Güngör Kaptan ve daire amirleri ile beraber, Pazar Meydan parkında çay içip sohbet ettikten sonra yapımı devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

pazarvali3.jpg

Vali Yazıcı yapımı devam eden Yeni Hükümet Konağı, Endüstri Meslek Lisesi Kapalı Spor Salonu ve Necat Sağbaş Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu inşaatlarını inceleyerek, müteahhitlerden ve kontrol mühendislerinden inşaatların durumu hakkında bilgi aldı.

pazarvali.jpg

Vali Yazıcı akabinde ise Necat Sağbaş Anadolu Lisesinde okul müdüründen bilgiler alarak, Renk Projesi hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulundu.  

video1.png


VALİ YAZICI'YA PAZARLILAR BÖCEKLERİ SORDU! paylaşan: pazar53

pazarval5i.jpg

pazarvali6.jpgpazarvali7.jpg

pazarvali8.jpg

pazarvali9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum