1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vatan Partisi Hemşin’de örgütlendi sırada Çayeli ve Pazar var
Vatan Partisi Hemşin’de örgütlendi sırada Çayeli ve Pazar var

Vatan Partisi Hemşin’de örgütlendi sırada Çayeli ve Pazar var

İlk olarak Hemşin’e örgüt açan Vatan Partisi Çayeli ve Pazar ilçelerinde de 15 gün içerisinde örgütlerini açacak.

A+A-

Vatan Partisi, Rize’nin ilçelerinde örgütlerini kurmaya başladı. İlk olarak Hemşin ilçesinin örgütü açıldı.

Rize Merkez’de ilk olarak il başkanlığını yeni yerine taşıyarak yeni bir teşkilatlanmaya giden Vatan Partisi ilçelerde de örgütlenmeye başladı. İlk olarak Hemşin’e örgüt açan Vatan Partisi Çayeli ve Pazar ilçelerinde de 15 gün içerisinde örgütlerini açacak.

vatan1.jpg

Hemşin ilçe örgütünün açılışına İl Başkanı Salih Öksüz, MKK Üyesi ve Vatan Partisi Rize 1. Sıra adayı Esin Ergenç Turhan, 2. Sıra adayı Yılmaz Kenanoğlu, 3 sıra adayı Vahit Sarı, Hemşin ilçe Başkanı Şevket Coşkun ve vatandaşlar katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Vatan Partisi Rize İl Başkanı Salih Öksüz, “15 Şubatta yaptığımız kurultayda milliyetçileri, devrimcileri ve sosyalistleri Vatan Partisi adı altında birleştirerek vatanın kurtuluşu için yola çıktık. Vatan Partisi olarak halkımıza AKP, CHP, MHP ve ittifakına karşı alternatif sunup gerçek kurtuluşun Vatan Partisi altında olacağını ilan ettik ” dedi.

vatan4.jpg

Vatan Partisi MKK Üyesi ve Rize 1.sıra milletvekili Adayı Esin Ergenç Turhan ise Türkiye’nin bütünlüğünün tehlikede olduğunu iddia ederek, “Türkiye'nin gidişatını hepiniz görüyorsunuz, okuyorsunuz gazetelerden. Türkiye'nin bütünlüğü bugün tehlikede. Biz de İpsiz Recep'in torunları olarak bugün Hemşin'e geldik ve diyoruz ki Karadeniz'in o cesur yürekli insanları ile birlikte gelin Türkiye'yi bu karanlık gidişten hep birlikte kurtaralım. Çünkü aynı geminin içindeyiz ve bu gemi batarsa hepimiz batacağız. Ya da kurtulursak hepimiz kurtulacağız. İşte bu gemiyi batırmak isteyenlere karşı Karadeniz'den sesimizi bir kez daha yükseltelim kurtuluş savaşını Vatan Partisi ile yeniden başlatalım. Vatan'da birleşelim diyoruz. Karadeniz'in ve Türkiye'nin makûs kaderini değiştirmeye var mısınız diyoruz. Biz talibiz ve sizlerden de bu gidişatı değiştirmek için yetki istiyoruz. Elinizi taşın altına koyun. Vahit Sarı işte sizin evladınız; bizler de sizin evlatlarıyız. Vatan'a sahip çıkmak için Vatan Partisi'ne oylarınızı istiyoruz. Bu Cumhuriyete düşman olanlara bölücülere bu ülkeyi yıkmak isteyenlere kardeşi kardeşe düşman etmek isteyenlere Karadeniz gereken cevabı vermek zorunda, vermezse bu Karadeniz'in boynuna asılmış bir utanç olarak kalacaktır. Bu utanca ortak olmak istemiyorsanız gelin bölücülere yıkıcılara cumhuriyet düşmanlarına aydınlanma ve Atatürk'e düşman olanlara buradan gereken cevabı hep birlikte verelim diyoruz. Vatan Partisi'nde sizleri birleşmeye çağırıyoruz. Sandıktan Vatan Partisi'ni ve Vahit Sarı'yı çıkartmanızı istiyoruz.” diye konuştu.

vatan5.jpg

Hemşinli Rize 3.Sıra Milletvekili Adayı Vahit Sarı’da yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ben Vahit Sarı Hilal köyündenim. Aday olmamın sebebi Esin hanımın bahsettiği o gemideki deliğin büyümesinden kaynaklıdır. Ben de o deliğe bir yama olmak istiyorum. Buna becerimin olduğunu da düşünüyorum. Eminim beni tanıyan arkadaşlarda bu konuda ısrarlı, iddalı olduğumu biliyorlar. Sizden desteğinizi istiyorum ki birlikte Atatürk'ün meclisini yeniden kuralım, Cumhuriyetimizi yeniden kurtaralım. Hepinize çok teşekkür ediyorum.”

vatan3.jpg

vatan2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız