1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. VEDAT MURIÇ GERÇEKLERİ
VEDAT MURIÇ GERÇEKLERİ

VEDAT MURIÇ GERÇEKLERİ

Rizespor bakanların devreye girdiği Vedat Murıç’ın transferini müthiş bir operasyonla gerçekleştirdi. Yeşil-mavililer golcü oyuncuyu Antalya’da kamp yaptığı otelde sakladı

A+A-

ALİHAN TELATAR
Bu sezon süper lige çıkmaktan başka bir şey düşünmeyen Çaykur Rizespor Vedat Murıc’ın transferinde adeta filimlere konu olacak bir operasyon ile gerçekleştirdi.

Devre arası transferinde forvet hattını güçlendirmek isteyen yeşil-mavililer listesinde yer alan bazı yabancı oyuncuların transferini gerçekleştiremeyince rotasını Gençlerbirliği’nden Vedat Murıç’e çevirdi. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez’in Gençlerbirliğini çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Murıc için başkent ekibine resmi teklif yapılırken Üzülmez’ de Kosovalı oyuncuyu telefonla arayıp Rizespor’a gelmesi için ikna etti.

Bakanlar devreye girdi

Çaykur Rizespor golcü oyuncunun bonservisi için Gençlerbirliği ile pazarlıklarına kıran kırana devam ettiği sırada devreye Giresunspor girdi. Murıç’ın 2015-16 sezonunda formasını giyip 17 gol attığı Giresunspor’ da eski oyuncusunu geri almak için tüm kozlarını oynamaya başladı. Bunun üzerine harekete geçen Rizespor yönetimi devreye Gençlik ve spor bakanı Osman Aşkın Bak’ı soktu. Bak, Gençlerbirliği kulübü başkanı Murat Cavcav’ı arayıp Murıç’ın Rizespor’a transfer olması için gerekli kolaylığı göstermesini isteyip söz aldı. Rizepor’un bu hamlesi ile birlikte Giresunspor’ da Milli Savunma Bakanı Nurettin Canıklı ile karşı hamle de bulundu.

 

Otelde sakladı

Bakan Canıklı’ de Gençlerbirliği başkanı Murat Cavcav’ı arayıp Vedat Murıc’ı Giresunspor’un transfer etmek istediğini ve bunun için de gerekli kolaylığı göstermesini istedi. Cavcav’ın Bakan Canıklı’ ye Murıc için Rizespor’a söz verdiğini bunun dışında başka bir isteğiniz olması halinde yapmaya hazır olduğunu söylediği öğrenildi. Rizespor ve Giresunspor Vedat Murıç için tüm güçlerini ortaya koyarken elini çabuk tutan yeşil-mavililer görüşmelerin devam ettiği sırada golcü oyuncuyu Antalya’ da kamp yaptığı otele getirip sakladı. Anlaşmanın sağlanması ile birlikte de 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum