1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Vekil Avcı'dan duygulandıran paylaşım
Vekil Avcı'dan duygulandıran paylaşım

Vekil Avcı'dan duygulandıran paylaşım

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, sosyal medya hesabından paylaştığı, hayatını kaybeden kayınpederinin kucağında 2 yıl önce hayata veda eden oğlu Asaf`ın fotoğrafı ve altına yazdığı not ile herkesi duygulandırdı. 

A+A-

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, sosyal medya hesabından paylaştığı, hayatını kaybeden kayınpederinin kucağında 2 yıl önce hayata veda eden oğlu Asaf`ın fotoğrafı ve altına yazdığı not ile herkesi duygulandırdı. 

avc-001.jpg

Diyaliz tedavisi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın kayınpederi Şaban Sandıkçı’nın cenazesi dün öğle namazı ardından Çayeli ilçesinde kılındı. 

Muhammed Avcı'nın oğlu Asaf 2 yaşındayken, geçirdiği ateşli hastalık nedeniyle kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde, 21 Ocak 2016'da vefat etmişti. Avcı’nın kayınpederi Şaban Sandıkçı'nın da hayatını kaybetmesinin ardından Avcı, sosyal medya hesabında kayınpederinin kucağında, hayatını kaybeden oğlu Asaf'ın fotoğrafını paylaştı. Avcı’nın fotoğrafın altına yazdığı "Vefat ettiğinde sen, 'torunum ilk ben geleceğim yanına' demişti sana. Ve dediğini yaptı" notu takipçilerini duygulandırırken kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum