1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Veterenlarda Pazarspor lider Hopa'yı devirdi
Veterenlarda Pazarspor lider Hopa'yı devirdi

Veterenlarda Pazarspor lider Hopa'yı devirdi

Türkiye Masterler ve Veteranlar ligi Karadeniz bölgesi grubunda mücadele eden Pazarspor lider Hopaspor’u 2-1 yenerek liderliğe yükseldi.

A+A-

Pazarspor Veteranlar, lider Hopa'yı yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

veteran1-001.jpg

Stat: Pazar ilçesi Sentetik saha
Hakemler: Kerim Uzun, Ahmet Algün, Mehmet Akif Köse
Pazar Veteranlar: Temel, Macit, Mustafa, Selim, Mustafa Bayar, Mehmet Ali, Engin, Erdinç, Ünal, Zeki, Tolga.
Hopa Veteranlar: Yıldıray, Bülent, Miraç, Oğuz, Hasan Basri, Murat, Zeki, İlyas, Kani, Halis, Serkan.
Goller: Dk. 14 (pen.) Oğuz İnce (Hopaspor) dk. 30 Tolga Canca ve dk. 65 (pen.) Erdinç Yangın (Pazarspor)

veteran2-001.jpg

Türkiye Masterler ve Veteranlar ligi Karadeniz bölgesi grubunda mücadele eden Pazarspor, penaltı golüyle 1-0 mağlup duruma düştüğü müsabakada lider Hopaspor’u, 2-1 yenerek liderliğe yükseldi.

2. yarının ilk karşılaşmasında Pazar Veteranlarspor ile Hopa Veteranlarspor takımları Pazar sentetik sahada karşı karşıya geldiler. Maçı Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı ve yardımcıları ile İdari Menajer Hasan Balta da izledi.

Maçın 14. dakikasında Hopa Veteranlar Oğuz İncenin Penaltı golü ile 1-0 öne geçti. 30. dakikada ise Pazarspor’dan Tolga Canca’nın attığı golle skora eşitlik geldi.
İlk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda Hopa Veteranlar iyi oynamasına rağmen maçın 65. dakikasında Erdinç’in düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Engin Işık gole çevirdi ve Pazarspor Veteranları 2-1 öne geçirdi.

Maç bu sonuçla Pazar Veteranlar’ın 2-1 galibiyeti ile tamamlandı.

veteran3-001.jpg

Buna göre Pazar Veteranlar 17 puan ile lig liderliğine yükselirken 15 puanlı Hopa veteranlar ise 2. sıraya geriledi.
Veteranlar müsabakaları 35’er dakika olarak iki devre usulüyle oynanıyor. Grupta ilk ikiye giren takımlar Antalya’da oynanacak karşılaşmalara katılma hakkını elde edecek.

veteran4.jpg

Grupta 5 takım yer alırken, Ardeşen Veteranlar’ın 1 maçı eksik 13 Puanı, Fındıklı Veteranlar’ın 1 maçı eksik 8 puanı ve Arhavi Veteranlar’ın ise 1 maç eksiği ile 4 puanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum