1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Veysel Vardal 4'üncü oldu
Veysel Vardal 4'üncü oldu

Veysel Vardal 4'üncü oldu

Bölge 1'incisi olarak Samsun'da final maçlarına çıkan Pazar Veysel Vardal İlköğretim Okulu Kızlar Basket takımı 4'üncü olarak ilçeye döndü.

A+A-

Naci GÜVEN - Bölge birincisi olarak Rize’yi Samsun’da yapılan Türkiye Finallerinde temsil eden Pazar Veysel Vardal İlköğretim Okulu kızlar basketbol takımı 4. oldu.




 
Samsun’da yapılan ve 4 gün süren turnuvada Bursa, Diyarbakır, KKTC, Ankara ve Antalya takımları ile yaptıkları karşılaşmalardan sonra 4. olan Pazar Veysel Vardal takımının Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Bul, okulların sportif faaliyetler için yeni çalışma alanları oluşturması gerektiğine vurgu yaparak, “Bölgemizde yetenekli bir öğrenci kitlesi var. Ancak çalışma sahamız biraz kısıtlı. Özel okulların imkânları ile bizim okullar kıyaslanamayacak düzeyde olmasına rağmen öğrencilerimiz büyük bir özveri göstererek yine de başarılı oluyorlar. Daha çok imkânlara sahip olduğumuzda daha çok başarılara imza atacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
26 Yorum