1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. YALÇIN SEZGİN AKŞEHİR KAYMAKAMI OLDU
YALÇIN SEZGİN AKŞEHİR KAYMAKAMI OLDU

YALÇIN SEZGİN AKŞEHİR KAYMAKAMI OLDU

2005-2009 yıllarında Pazar Kaymakamlığı görevinde bulunan Yalçın Sezgin, Konya Akşehir kaymakamlığına atandı.

A+A-

Manisa’nın Demirci İlçe Kaymakamı iken Akşehir ilçe Kaymakamlığına atanan Yalçın Sezgin, ilçedeki görevine başladı.

Kaymakam Sezgin, Akşehir’deki görevinin yeni bir başlangıç olduğunu dile getirerek, “Allah bu görevimizi hem bize hem Akşehir’imize hayırlı kılsın. İnşallah Akşehir’e güzel hizmetler verme gayreti içerisinde olacağız. Akşehir’i hep birlikte daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.
Kapısının tüm vatandaşlara her zaman açık olacağını ifade eden Kaymakam Sezgin, Akşehir'in güzide ve önemli bir ilçe olduğunun altını çizerek, “Akşehir adı gibi ak ve güzel bir şehir. 3 tane müzesi bulunan, zengin bir tarihi ve zengin bir kültürü olan şehir” diye konuştu.

kaymakamsezgin1.jpg

YALÇIN SEZGİN KİMDİR?
Akşehir Kaymakamlığına atanan Yalçın Sezgin, 1967 yılında Antalya’nın Korkuteli İlçesinde doğdu. Orta öğrenimini Antalya Çağlayan Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini bitirdi. İdari Yargı Hakim adayı olarak başladığı kamu görevinde Danıştay Tetkik Hakimliğine atandı. Kendi isteği ile kura sonucu Kayseri İdare Mahkemesi Üyeliği görevine başladıktan sonra, yine kendi isteği ve Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun muvafakatı ile Isparta Kaymakam Adaylığı görevine atandı. Sırasıyla Alucra, Eğil, Osmaneli Kaymakamlıkları, Bingöl ve Niğde Vali Yardımcılıkları görevinde bulundu. Evli ve iki çocuk babasıdır.
2005 yılında atandığı Rize’nin Pazar ilçesi Kaymakamlık görevinden 27 Temmuz 2009 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Manisa’nın Demirci ilçe kaymakamlığına tayin edildi. 5 yıllık Demirci Kaymakamlığının ardından yayınlanan son kararname ile Konya Akşehir ilçe kaymakamlığına atandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum